|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtci v Mariboru
10.11.2009 14:11:52   
MalaČebelica
Prosim, če se oglasijo starši, ki so iz Mb, oziroma bi dali otroka v vrtec v Mb v začetku l. 2010. Namreč, v vrtcu Jožice Flander MB obljubljajo, da bodo odprli nov jaslični oddelek, če bo dovolj zainteresiranih staršev, vendar se nič ne zganejo in starše sploh ne kličejo, da bi videli, koliko nas je zainteresiranih. Še z dvema kolegicama, ki imata tudi marčevska otroka (enako kot jaz), smo se dogovorile, da poskusimo same najt starše, ki bi bili zainteresirani, da stvari nekam premaknemo....

Če ste zainteresirani, ali če poznate koga, prosim napišite na tej temi, oziroma na moj Z.S.

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtci v Mariboru
10.11.2009 14:16:27   
bina30
Jaz imam februarčka in če ne bom dobila vrtca na Teznu, kamor hodi bratec, sem zainteresirana.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 14:32:41   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: bina28

Jaz imam februarčka in če ne bom dobila vrtca na Teznu, kamor hodi bratec, sem zainteresirana.

superca. ti dam moje podatke na Z.S. pa se slišima....

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2009 11:50:49   
frulica
jaz pa imam aprilčka-8.4.2009..sem tudi zainteresirana...sicer nisem kaj dosti o tem razmišljala,ker sem brez službe..zanima pa me..user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2010 20:15:55   
severnica77
Mene pa zanima ali vam je uspelo?
Ve mogoče katera v katerem vrtcu je še kaj prostora. Zanima me vpis konec aprila. Kolikor je do sedaj kolegica klicala v vrtce, nikjer ni več prostora.

Hvala vnaprej za kakšno informacijo.

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2010 11:01:50   
bina30
Jaz sem za mojega sineka dobila mesto na Teznu en teden preden sem šla v službo. Bili smo že ziher, da ga bodo pazile babice in en teden pred službo dobim klic, da je fraj mesto. Tudi znanka je za svojo punčko dobila v tem vrtcu kake 3 tedne za nami. Torej se še da kje dobiti mesto. Res pa je, da so tudi meni rekli, da ni šans, da nemogoče da dobimo fraj mesto.
Je pa bil moj mali že od lanskega uradnega vpisa evidentiran (uradno ga ni bilo mogoče vpisati za september, ker je bil septembra star komaj 6m).
Torej, otroke vpišite sedaj na uradnem vpisu ne glede na to, koliko so stari, ker lahko, da dobite mesto kot smo ga mi.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2010 10:21:19   
reckova
Bina, a lahko samo poveš v kateri vrtec na Teznu? Imam malo dilemo, kam vpisat našega.Hvala ti!

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2010 20:14:43   
bina30
Mi imamo starejšega v Pedenjped (pri pošti), malega pa v Lupinici, s septembrom bosta oba v Pedenjpedu.

Mi smo oba otroka vpisali v 4 različne vrtce, da bi nekje dobili prostor. Pozitivno smo dobili v treh ( s tem, da sta dva na vasi) in se odločili za tega na Teznu, ker je obema nekako na poti v službo, slišala sem, da je ok in smo sedaj več kot zadovoljni.
Bolj sem zadovoljna s Pedenjped kot z Lupinico.

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2010 21:03:42   
MušiM
Pozdravljene,

tudi jaz sem preklicala ze vse MB vrtce..potrebujemo vrtec konec letosnjega sprila...in tudi za letos v vrtcu Jožice Flander pravijo, da nimajo dovolj otrok enake starosti, da bi odprli nov oddelek..pa imajo prostor in vse pogoje..toda res pa je,da nic ne obvestijo..ker sem prepricana, da bi napolnili skupino ce bi se malo bolj zavzeli..
Drugod pa povsod pravijo, da so dooolge cakalne vrste. Smo pa 1. v cakalni vrsti v vrtcu, kjer je starejsi..in upamouser posted image

lp

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2010 10:55:40   
tasa_m
MušiM...vrtec JF je sprejemal v Februarju in sicer za vrtec na Smoletovi.

Pa so nam tudi rekli, da nebodo sprejemali pol pa so.

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2010 13:33:40   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: MušiM

Pozdravljene,

tudi jaz sem preklicala ze vse MB vrtce..potrebujemo vrtec konec letosnjega sprila...in tudi za letos v vrtcu Jožice Flander pravijo, da nimajo dovolj otrok enake starosti, da bi odprli nov oddelek..pa imajo prostor in vse pogoje..toda res pa je,da nic ne obvestijo..ker sem prepricana, da bi napolnili skupino ce bi se malo bolj zavzeli..
Drugod pa povsod pravijo, da so dooolge cakalne vrste. Smo pa 1. v cakalni vrsti v vrtcu, kjer je starejsi..in upamouser posted image

lp

Muši, si klicala v vrtec Ivana Glinška?

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2010 7:49:35   
MušiM
Ja, sem klicala tudi tja..pa nič...zdaj se nam pa res že izteka časuser posted image

Sem pa brala včeraj Nedelo in v članku piše, da je trenutno v MB 78 prostih mest????
Ve mogoče katera kje?

Hvala, lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Baby taxi

Ali bi uporabljali storitve taxija, ki bi imel tudi otroški sedež?

Pogosto (16%)

Včasih (46%)

Nikoli (37%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!