Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 14:14:06
|
|
|
|
Nogavička
|
Pozdravljeni, sem sicer še nosečnica (26. teden) in moje dete se še lepo crklja in ga/jo nič ne skrbi za vrtec, mene pa malo že, saj bi rada, da moj otrok hodi v kvaliteten vrtec - predvsem so mi pomembne jasli, ker so naše babice malo daleč, da bi ga lahko čuvale. Mi lahko kdo svetuje, kateri vrtec je v bežigrajskem okolišu najboljši? In kako je s čakanjem na prosto mesto - nisem namreč iz Ljubljane, ampak iz Ivančne Gorice. Službo pa imam v Ljubljani, prav tako mož in bo najbolj praktično, da je dete v vrtcu v Ljubljani. Hvala za odgovore. Tea
|
|
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 14:21:24
|
|
|
|
Mina1
|
Ker si glih napisala LJ-Bežigrad, lahko povem le za vrtec Jelka in enoto Vila znotraj tega vrtca. Zelo hvalijo!!! Moj bo šel jeseni v enoto Vila (tu mislim da ni jaslic), jih ima zato vrtec Jelka in punce pravijo, da je super. Je pa to vse odvisno od karakterja otročka samega. pa-pa
|
|
|
|
Vrtci Ljubljana-Bežigrad 19.2.2004 15:02:24
|
|
|
|
Mina1
|
Preverjeno je za vrtec Jelka in za enoto Vila - pomeni, da je tam za otroka v redu poskrbljeno. Ostale enote pa tudi meni niso po godu iz tega ali onega razloga in tega, kot je napisala Urška. pa-pa-)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?