|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročinski krči, pljučnica, dohtarji....
10.3.2007 22:17:37   
Dadi
Se moram mal skašljat.....
V našem kraju je problem s pediatri....Ga ni...oz. je samo enkrat na mesec. Posledično zato otroke, ko zbolijo pač peljeva h tistemu zdravniku, ki je. No in tako sva že cel mesec februar hodila s Klaro(2leti/9 mesecev) okrog zdravnikov, zaradi močnega kašlja.... dokler ni možu prekipelo in je šel k zdravniku v sredo popoldan.

Klara je imela rahlo povišano temperaturo- 38,2. Seveda ji je vročina še narasla preden sta prišla na vrsto.(otroci nimajo nobene prednosti) In je doživela vročinski krč -sicer brez krčev ampak je za hip nehala dihat in padla v nezavest.
Takoj so jo poslali naprej v bolnico, kjer so ji po slikanju pljuč ugotovili da ima pljučnico...že drugič v pol leta.(ji tudi splošni zdravnik ni odkril pljučnice) In že drugič v pol leta je tudi morala ostati v bolnici. Še dobro da je tak zlat otrokuser posted image in dobrovoljna, da ji ni nič preveč hudo tam.

Zdej zavragauser posted image se pa sprašujem, kako ne znajo tile splošni dohtarji ugotovit pljučnice!!!!!!!!

Zanima me kako pa ukrepate ob vročinskih krčih vi? Nam se je to zgodilo zdaj že drugič, da je padla skupaj....in so zato rekli v bolnici, da ima vročinske krče. Naj bi dobili pa eno zdravilo za domov, prav zaradi vročinskih krčev.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročinski krči, pljučnica, dohtarji....
11.3.2007 0:40:04   
* Mateja *
Dohtarji so preveč dobro plačani za svoje tudi nedelo, škoda ki pole nasrkajo nedolžni otorčki, ki niso nič krivi!!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2007 14:41:26   
mml
V primeru vročinskih krčev dobiš za domov Stesolid, ki ga daš v primeru vročinskih krčev v ritko. Samo morajo biti prepričani ,da gre res za vročinske krče in ne za druge vzroke izgube zavesti.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2007 13:09:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Zdej zavragauser posted image se pa sprašujem, kako ne znajo tile splošni dohtarji ugotovit pljučnice!!!!!!!!

Hm, ne vem, mene je pa presenetilo, da mi jo je moja dohtarca ugotovila za nazaj, da sem jo imela, ker sem jo prebolela na morju, po dopustu pa šla k njej.
Je pa na žalost res veliko zdravnikov, ki ne bi smeli opravljat svojega poklica. Upam, da bo punčka kmalu zdrava.user posted image  Mene tudi razkurijo take zadeve.

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2007 22:10:00   
andrejaz
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Zanima me kako pa ukrepate ob vročinskih krčih vi? Nam se je to zgodilo zdaj že drugič, da je padla skupaj....in so zato rekli v bolnici, da ima vročinske krče. Naj bi dobili pa eno zdravilo za domov, prav zaradi vročinskih krčev.

Od prijateljice otrok je tudi že imel 2x vročinske krče. Pri takih otrocih je potrebno zniževati vročino že ko doseže 38 stopinj. Če ne pomaga svečka oz. sirup za zbijanje vročino, pa ga hladijo v banji, skratka delajo vse mogoče, da preprečujejo vročinske krče. Včasih to pomeni tudi da ponoči kontrolirajo vročino na 10 minut, da bi ga začeli pravočasno ohlajati.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.