Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 9.12.2006 9:43:44
|
|
|
|
arneja
|
Čez dva dni naj bi dobila menstruacijo. Seveda upam, da se to ne bo zgodilo in da sem noseča...:)). Menda se telo tudi z vročino odzove na "tujek v telesu" - nosečnost. In sedaj upam, da nisem dobila angine - imam namreč 37 vročine, v mečih me je bolelo, slabo mi je bilo, drisko sem imela glava me še kar boli - ampak, da je to posledica prej omenjenega "nesprejetja tujka". Sem si pa ob enih ponoči merila BT in je padla na 36,5 (in sem bila čisto , ampak zjutraj je bila pa spet 37,0. Upam, da ne zaradi bolezni?? Ali ko enkrat BT pade kadarkoli med dnevom ali ponoči je konec z upanjem na nosečnost tisti mesec?? Kaj pravite? Je imela katera nosečka zgoraj omenjene znake in se je potem izkazalo, da ni bolna, pač pa ? Ja, upanje umre zadnje .
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 9.12.2006 10:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj naj ti napišem? Upam da si , čeprav so mi ti znaki bolj bolezenski, ali pač?
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 9.12.2006 10:27:01
|
|
|
|
rija
|
Upam da si nosečka, vendar mi bolj zgleda na eno fajn virozo.... Moj "tujek" mi ni povzročal nobene vročine.....sploh ga nisem čutila.....z nobenim znakom.
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 9.12.2006 13:04:53
|
|
|
|
arneja
|
Ja, saj se tudi meni tako zdi .
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 9.12.2006 13:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa bazalna temperatura? Najbolš da skočiš po en test, pa ti bo vse jasno! Škoda vseh besed in ugibanj.
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 9.12.2006 22:26:16
|
|
|
|
katipi
|
Kolikor jaz vem, si moraš bazalno temperaturo meriti vsak dan ob isti uri, najbolje zjutraj, preden vstaneš. Naredi test, ko ti bo izostala , ali pa še nekaj dni kasneje, pa boš videla, za kaj gre. Če ne bo ta mesec, bo pa drug, ali naslednji...Veliko nas čaka na !
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 10.12.2006 19:26:47
|
|
|
|
tonja
|
Vročino si moraš meriti več dni zapored, ob istem času (zjutraj preden vstaneš) oziroma z začetkom cikla in po določenem času opaziš padec in nato povišano temepraturo - takrat je O. Jaz sem jo imela povišano dobre 14 dni, blato je bilo bolj redko kot ponavadi (nevem če je bil to znak? - morda samo naključje? - ali sem bila pa samo takrat pozorna na vse mogoče znake?), pa prsa so me zelo bolela in mi je test pokazal . Utrujena pa nisem bila čisto nič - ravno nasprotno. Srečno ti želim! Upanje res umre zadnje! Ne izgubi ga!
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 10.12.2006 20:52:38
|
|
|
|
arneja
|
Hvala Tonja za spodbudne besede. Saj sem si merila BT in tudi videla, da naj bi glede nanjo bila O 13. dan. Ampak za zadnje dni pa ne vem ali imam povišano temperaturo zaradi vročine ali pa morebitne, že nekaj let huuudo zaželjene nosečnosti. Verjetno bo žal "ta prva" varianta, ker me prsi prav nič ne bolijo, pa tudi čez dan sem imela 37,3 vročine. Ma, če jutri ne bom šla testa kupit, sem prava frajla .
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 10.12.2006 20:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, če jutri ne bom šla testa kupit, sem prava frajla . Pa poročaj izzid. Držim pesti zate!
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 10.12.2006 21:00:43
|
|
|
|
arneja
|
Hvala tudi tebi Nati. Upam, da prej ne pride kar sama. namreč...:((.
|
|
|
|
RE: Vročina zaradi nosečnosti?? Upam...:)). 12.12.2006 21:24:14
|
|
|
|
arneja
|
Žal bila le viroza . Včeraj nisem imela časa CB iti kupit, danes zjutraj pa je bilo že nekaj rjavkastega na hlačkah, tako da tudi ta mesec niti minusa nisem imela možnosti zagledati...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
komarjiLelly28 RRNa kakšen način se poleti največkrat zaščitite pred komarji?repelenti (
25%)
sveče (
0%)
naprave priklopljene v elektriko (
25%)
z eteričnimi olji in rastlinami (npr. sivka) (
50%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!