|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina in naši dojenčki
17.7.2007 19:41:57   
bisquitas
Zanima me kakšno je mnenje ostalih glede sprehodov in te neznosne vročine.
Ali imate vaše malčke v stanovanju skrite cele dneve ali greste ven kljub neznosni vročini? Mi si za enkrat upamo le malo ven v večernih urah. Pa malčki v avtu v tej vročini?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina in naši dojenčki
17.7.2007 20:29:34   
Sibil_
Če ni neobhodno nujno ali življenjsko pomembno ne grem nikamor.Ker pri nas na obali je še sopara in mi je muka kam hodit, mali pa tut sam švica revež.Mu ful ne paše vročina.Imam pa klimo na odvlaževanje in hlajenje, tako da lahko vsaj doma dobro dihamo.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu bisquitas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 21:21:47   
BaByGiRl
Mi gremo ven, v senco , pod kivi, če prijetno pihlja, drugače pa se skrijemo pri mami k ma ful hladno. Imam pa srečo da user posted image  ne prenaša slabo. Sam jaz jo user posted image
V avtu pa imamo klimo, tako da ni panike.
Saj bo v soboto bolje,..upajmo.user posted image  

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 22:06:28   
Anonimen
Sibil, pri vas je se ok, imate ''samo'' 31°C, v Lj jih je bilo 35, v Radencih 38 itd. Pa se ob morju lazje prenasas vrocino, kot tu v betonu v Lj user posted image  Jaz sem samo srecna, da ta teden nikogar ne cuvam, ker bi z 10-mesecnikom ''umrla'', ker se ne bi imela kam dat (imajo v stanovanju cel dan sonce, ne da se shladit, majhno stanovanje, zunaj prevroce) user posted image

Babygirl, v soboto bo se vroce user posted image  

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 22:10:42   
blue sky
Midva s tamalim sva zunaj zjutraj in zvečer po sedmi uri, čez dan pa sva v stanovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 22:16:24   
Anonimen
Mi gremo ven, ampak smo na morju in je lažje za dihat.

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2007 22:26:05   
2 Sraki
Midva greva ven samo zjutraj in zvečer. Čez dan sva v stanovanju s klimo nastavljeno na 26 stopinj. Enkrat dopoldan in enkrat popoldan pa se greva kopat ven na balkon, kjer ima user posted image  svoj bazenček in uživa. Mu ful paše in še potem dobro spančka, ker je revež tako utrujen od vode. Aja na balkonu pa imamo tendo, tako da direktno na soncu nisva.

V avtu imamo klimo. Vendar če res ni nujno ne greva nikamor, ker še vseeno težko prebavlja tole vročino, sploh ker so ti sedeži v avtu dobesedno narejeni za švicanje. Je vedno čist moker po hrbtu, pa čeprav imam vedno shlajen avto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2007 22:28:03   
thumbelina
Mi imamo super senco za hišo in je do enajstih dopoldne prav fletno bit zunaj. Midva greva ven okrog osme ure zjutraj in sva zunaj do enajstih. Potem pa smo recimo danes prilezli ven šele okorg šeste ure in bili zunaj do pol osmih. Seveda skoz v senci.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2007 22:35:09   
lucika
mi smo pa skoraj cel dan zunaj, dopoldne v senci v parku, popoldne pa pri starsih. v stanovanju je bilo danes ob 10-tih dopoldne 30 stopinj, čeprav smo imeli vse zabarikadirano...v takem ni za bit...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2007 7:28:07   
N _ B
Mi smo zunaj do cca 10.00 in potem po 17.00. Ponoči imamo okna v bivalnih prostorih širom odprta, da se zamenja zrak, zjutraj pa vse zaprem in na sončni strani spustim rolete. Je kar vzdržno, kljub temu, da nimamo klime. Jaz imam noter skoz mrzle noge. user posted image
Ko gremo pa ven, smo v senci in tako da malo pihlja. Živimo zunaj mesta v zelenju (kolikor ga še ni požgalo user posted image ) in prav nič ne zavidam tistim, ki živijo v betonski džungli. Včeraj je v senci pokazalo 34 st. Menda, da bo v petek najhujše. Naslednji teden se bo shladilo na cca 27 st. in če upoštevam 15-dnevno napoved je za zadnji teden julija napovedan dež in za 10 st. nižje temperature.

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2007 7:49:35   
Clody

Tudi midva sva veliko zunaj, ker ponavadi od 12 naprej začne pihat in je še kar vzdržno.
Je pa kriza v njegovi sobi, ker se soba segreje do 27 in mora v takem spat revež.. Ponavadi mu ponoči odprem okno, pa še v bodiju spi, ampak je nevzdržno!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2007 11:34:09   
felicia
ja naš mali je zjutraj na sprehodu pa potem pozno popoldne pred kopanjem. Drugače se mi zdi da ga vročina niti ne moti čeprav je redno moker po hrbtu ko se vozi v avtosedežu in vozičku.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2007 18:22:47   
Naja30
Mi smo kar precej vzunaj, kljub temu da je vroče. Hodimo se v morje namakat in je lažje za zdržat. Ves čas seveda v senci.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2007 20:20:50   
ally1
Mi smo čez dan notri. Dopoldne imamo senco na dvorišču in smo zunaj do 11h, popoldne pa gremo ven okrog 19h, ko se že malo ohladi in se tudi sonček skrije. Moj mali ne prenaša dobro vročine je kar naprej premočen in ga nočem izpostavljati vročini.
Sem pa gledala 7-dnevno vremensko napoved, ne kaže nam še nič dobrega. user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2007 21:00:08   
štorkljica
Mi smo zunaj dopoldne od 8-10h, potem gremo spet malo ven od 14-15h pod drevo kjer se malika v senci čupka v bazenčku, potem pa greve spet ven od18-19h na dekco v senco.
Če res ni nujno ne hodimo zdaj nikamor z avtom, čeprav mamo klimo. Mene je prav strah takele vročine, pri nas je v senci vsak dan od 36-39 stopinj - ni normalno, komaj čakam da bo ta udar mimo in bomo spet normalno zadihali. Samo hvala bogu, da še sparno ni, ker pol pa res nevem kaj bi.....

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?