Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp 30.6.2010 8:34:15
|
|
|
|
oka
|
Ojej pa ravno na dopustu. Poskrbi, da bo dovolj pil in da bo v senci, ker zdaj je res vroče in ohlajaj ga. V prikolici je lahko hudičevo vroče, če nimaš klime. Pa mogoče ne bi bilo slabo, da ga še enkrat pelješ k zdravniku, ker lahko da se je v teh dveh dneh kaj napacalo. Ne vem, jaz sem tudi že prekinila dopust in smo z malo madam lepo šli domov.
|
|
|
|
RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp 30.6.2010 8:53:29
|
|
|
|
josephine27
|
ni treba bit v prikolici - važno da ste v senčki, naj pije in počiva. jaz ne bi šla domov, sploh če vročina po paracetamolu lepo pade. če ne bi bilo čez kak dan dva boljše pa bi sigurno šla do zdravnika.
|
RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp 30.6.2010 9:14:25
|
|
|
|
barni
|
Tudi jaz ne bi šla domov. ni treba biti v prikolici, treba je bolj počivti in biti v senci. Mora veliko piti, tudi če ne je dovolj. SAmo na plažo ne it, pa v vodo in na sonce. Vsaj jaz tako mislim. Saj kaj je pa doma drugače kot na morju? Saj eni so doma na morju, pa tudi zbolijo kdaj pa kdaj. To da si notri pomeni, da počivaš. Ne pa nujno sobe s štirimi stenami. Vsaj moje mnenje je tako. Pa tudi temp ni tako zelo visoka. Mi je pa zanimivo, da tudi jaz vedno ko pridem na morje, zbolim. Sicer ne dobm vročine ampak sem pa prehlajena, teče mi iz nosa, včasih me boli grlo. Pa mi ni jasno zakaj.
|
|
|
|
RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp 30.6.2010 11:43:42
|
|
|
|
Deja
|
lani ko je bil naš sine star dobrega pol leta je tudi dobil vročino in mu je začelo teči iz noska.... ko sem se pogovarjala z eno medicinsko sestro mi je rekla da so njeni otroci (zdaj so že odrasli) vedno zakuhali na morju... zgleda da sprememba podnebja vpliva na naše zdravje... aja po tednu dni se je nosek porihtal in smo brezskrbno nadaljevali morske pustolovščine ;)
|
|
RE: Vročina enajstmesečnika in avtocamp 30.6.2010 14:46:12
|
|
|
|
Toja22
|
Če bi moja hčerka dobila po nekaj dnevih prehlada vročino, bi odšla lepo do zdravnika da ji pregleda ušeska in izključi vnetje ušes kot zaplet prehlada.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.