|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina 40
2.12.2007 19:01:52   
tt79
Že od prejšnjega tedna...v sredo zvečer, pa včeraj, danes spet...user posted image
Potem ji dam dozo dalerona, vročina pade in čez dan je spet vse ok-živahna, dobre volje, je, pije....ko je ura 18, pa vročina v 10 minutah naraste do 40.

Jutri bomo dale kri, pa vodo, stara je pa leto in pol.

Je katera imela podobne probleme zaradi zobov? Manjkajo ji le še vse štiri trojke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina 40
2.12.2007 19:05:54   
Meceno
Vrjento ji mankajo vse štiri trojke in petkeuser posted image

Zaradi zobkov otrok nima temperature tako visoko, lahko je viroza ali pa vnetje. Kaj hujšega pri tako malem otroku naj nebi smelo biti. Če traja od srede pa le k zdravniku

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 19:18:53   
Njuškalo
40 vročine se meni zdi preveč, da bi bili vzrok lahko zobki.Po moje bo šlo za kakšno virozo, kar na pregled jo peljita, da bo bolj sigurno!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 19:27:39   
Anonimen
ali pa za 6 bolezen?user posted image Dandanes se ne ve več.kaj nam otroke napada,ko pa je na stotine virusov.Od zobkov pa ni mogoče imeti tako visoko temperaturo.Nekaj se je skuhalo,najbolje je,da vam kar pediater poda diagnozo.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 21:32:46   
sazi
kolikor je meni znano, so lahko tako viske temperature in nihanja pri uroinfektu
lahko gre za virozo
sama pa sem v otroštvu imela tako vročino zaradi izraščanja zob

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 22:04:18   
draganav
Tudi midve sva imeli vročino 40 pri uroinfektu. Stara je bila 15 mesecev, drugače se je super počutila, ko smo pa dali vodo se je pa videlo kaj je. Kar k zdravniku in naj ji vzamejo tudi vodo.

Upam, da bo vse vredu.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 0:12:38   
Petraa
Mi smo imeli vročino 40 pa pol zaradi zobkov.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 7:16:24   
mika
naša je imela vročino 40, 5 pri bakterijski angini. groza...celo telo mrzlo, glavo pa vročo.
za zobke je men P rekla, da vročina naraste do 38, kar je več, kaže na nekaj druga.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 12:53:51   
aezzy
zaradi zobov tezko verjamem, da je takale vrocina.
petraa, kaj ste res imeli 40,5 zaradi zob???? joj, revica/revcek.

lahko je 6 bolezen, tipicno je, da je zelo visoka vrocina 3-4 dni, potem pade in se pojavijo pikice.
jaz bi sla k zdravniku.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.