|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina že 6.dan
11.10.2008 16:58:53   
Nann
Punce živjo.

Pri nas imamo problem baje z zobki.
Ima vročino že šesti dan in nikoli več kot 38.3. pregledali so ji vodo in je bilo vse ok.
Pediatrinja naju je poslala na pediatrijo v lj, kjer so jo pregledali še njihovi doktorji.
Rekli so, da načeloma ne bi smelo biti od zobkov, ampak da ima izredno otečene dlesni
in da mogoče zaradi tega vročina. Če v nekaj dneh ne bo padla pa naj bi šli na
infekcijsko in jo bi še tam pregledali.
Nevem kaj naj naredim. Vikend je vmes in ona ima še vedno vročino.
Je imela katera podobne probleme, da so imeli otroci pri rasti zobkov po nekaj dni vročino???
Mene tole že ornk skrbi.

Hvala vam za odgovore, so zelo dobrodošli...

Lep dan vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina že 6.dan
11.10.2008 19:54:47   
Dashenka
Moja hči je obvezno, pri čisto vsakem zobu zakuhala.
Vendar pa vročina ni nikoli trajala več kot dva dneva. Hkrati je imela še malo driske in pa tipično rdečo liso na ličku.

Tako da ja, je možno, da ima vročino zaradi zob.

(odgovor članu Nann)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2008 20:34:15   
nejka7
Mi imamo iste težave. Ima vročino že od torka, sicer niha, včeraj je pa imela 38,6. Sicer je res, da malo tudi kašlja, ampak cel dan si tišči rokico v usta, pa še ponoči joka, tako da ni dvoma, da so krivi zobje. Pri zdavnici še nisva bili, če pa tudi jutri ne bo bolje, jo bom peljala v ponedeljek, saj tudi mene že skrbi. Stara je pa 1 leto.

(odgovor članu Nann)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2008 20:48:12   
lubicamoja
Naj še jaz svoje povem.
Moja je stara 13 mescev in sva se prav tako borili 7 dni z vročino, vmes sva šli k pediatru, kateri naju je poslal domov in dejal, da je to reakcija po ceplenju.
Že 2 dan je bila visoka vročina, katera je nihala.
Nisem odnehala in šla nazaj k pediatru, kateri se je odločil za pregled krvi.
In... bilo je začetek pljučnice.
Naj povem, da si je tiščala roke v usta, ponoči in podnevi večinoma jokala....

Upam, da kmalu prideta zadevi do dna.

(odgovor članu nejka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2008 21:12:12   
nanč
Moja hči je obvezno, pri čisto vsakem zobu zakuhala.
Vendar pa vročina ni nikoli trajala več kot dva dneva. Hkrati je imela še malo driske in pa tipično rdečo liso na ličku.

enako!

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2008 9:22:00   
Nann
Tudi mi imamo vročino od začetka tedna in sicer od ponedeljka.
Sprva je bila malo manjša okoli 37.7, včeraj in danes pa je bila
38.6.
Včeraj sem tudi govorila s pediatrom in je reku, da naj samo
veliko pije in je in če to počne je zagotovo vse ok.
Pregledali so ji kri in vodo, pa je blo vse ok.
Ampak tega sploh ne morem verjet, da zobki puščajo za sabo tako
visoko vročino.
Tudi ona je bila stara ravnokar eno leto. Zrastel ji je pa že spodnji kočnik, ki ga
otroci dobijo med 2,5 in 3 leti.
Jutri gremo spet k svoji zdravnici pa naj ji še enkrat pregleda kri. Tudi naša
ima rdeča lica in ritko ima vneto že kar par dni (to naj bi pomenilo da prihajajo
zobki) čeprov jo ful mažemo.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2008 11:37:15   
Anonimen
Morda vam bo pa v pomoč tale prispevek:

26. februarja 2007 je Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju: Zavod) v sodelovanju z Razširjenim strokovnim kolegijem za pediatrijo in slovenskim Združenjem za pediatrijo izdal novo zdravstveno-vzgojno knjižico z naslovom

»Moj otrok ima vročino« avtorice prim. Raste Rakar Radešček, dr. med., spec. pediatrije.

Knjižica je izšla v 70.000 izvodih in jo bodo od danes dalje prejeli vsi otroški in šolski zdravniki na primarni ravni zdravstvene dejavnosti, predstojniki pediatričnih oddelkov v bolnišnicah in vodje dispanzerjev v zdravstvenih domovih oziroma odgovorni za zdravstveno-vzgojno dejavnost s ciljem, da jih brezplačno posredujejo staršem otrok

praviloma v otroških ambulantah in posvetovalnicah, deloma pa tudi na pediatričnih oddelkih bolnišnic v Sloveniji, in sicer v okviru preventivnega programa zdravstvene vzgoje.
user posted image Komentiraj   user posted image Dodaj objavo/novico v

(odgovor članu Nann)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?