|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vroče bo
17.3.2005 9:22:42   
SANDY
JA 22 stopinj napovedujejo dons..zej nej bo pa človek pametn da ve kako otroka napravit!

:sloncek::sloncek:

Uživajte v sončku
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vroče bo
17.3.2005 9:24:28   
Pupica
uuuu pa sej toj že skor za kratke rokave:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vroče bo
17.3.2005 9:26:11   
lutka
Mi pa ne smemo ven,ker smo bolani:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vroče bo
17.3.2005 9:26:38   
mammika
Ja evo to je pa res... A je Trinčk že dobr???
pomoje bodi jopca pa za vsak slučaj zravn še brezrokavnik???
A'
LP:sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vroče bo
17.3.2005 9:28:20   
SANDY
ja mammika, dons gremo vn po 4 dneh, k smo jih zabunkani preživel med 4. stenami..
JA jest tud mislim da en flis pa jakno brez rokavov..dol še zmeri lahko daš :zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vroče bo
17.3.2005 9:29:45   
puri
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vroče bo
17.3.2005 9:30:04   
mammika
Ja dol pa žabe pa ene hlače. Pomoje no ....

No sam da so zdravi Alvin sicer še sem pa tja mal pokašlja ampak je bistveno boljše kot pa prej

LP:sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vroče bo
17.3.2005 9:32:35   
SANDY
No fajn, upam da bo otročkom svež zrak dobro del. Trina je mela pa po moje vročino zarad zob, k ji ene trije še vn lezejo!

:sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vroče bo
17.3.2005 9:47:03   
kimi
Midva sva šla včeraj v poloverčku ven. Samo sva imela kar kapico gor on debele žabice spodaj...pa sem potem kar v otroško trgovino zavila in mu kupila 2 vetrovki za obedve sem dala 5000sit sta pa full hude;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vroče bo
17.3.2005 9:48:08   
Anonimen
Vam je še O.K., ker ste doma in lahko otroka proti oblečete, glede na to, koliko je zunaj pač toplo. Kkao je šele zoprno nam, ki gremo ob 8. uri od doma, ali pa nekateri še dosti prej, ko je še okoli nule. Potem, ko gredo z vrtec ven, je recimo okrog 15 stopinj, ko gremo pa iz vrtca domov, pa tistih obljubljenih 22. Tako imamo skoraj v pol dneva zimo, polmlad, poletje, otrok pa v več ali manj istih cunjah.

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vroče bo
17.3.2005 9:52:24   
SANDY
JA imaš čist prav splišni. Sam u ruzak še kake druge cote pa je. PA če so vzgojitlce tolk, da ga primerno napravijo je tud gut.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vroče bo
17.3.2005 10:22:44   
ribica.
folk, uživajte na soncu. Mi bomo pa spet lepo doma. Vita ima še kr vročino zarad zobkov. Že od prejšnjega tedna:(

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vroče bo
17.3.2005 12:39:26   
Mojca20
Kimi, kje si pa kupila jaknici za 5000 SIT??

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vroče bo
17.3.2005 13:26:51   
neja
Ja saj.........drugio teden pa že poslabšanje in 4°.:((:((:((:((:((:((:((:((:((......upam, da so vremenarji mimo vsekali.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?