Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 20:29:34
|
|
|
|
Sibil_
|
Če ni neobhodno nujno ali življenjsko pomembno ne grem nikamor.Ker pri nas na obali je še sopara in mi je muka kam hodit, mali pa tut sam švica revež.Mu ful ne paše vročina.Imam pa klimo na odvlaževanje in hlajenje, tako da lahko vsaj doma dobro dihamo. LP, SIbil RR
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 21:21:47
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Mi gremo ven, v senco , pod kivi, če prijetno pihlja, drugače pa se skrijemo pri mami k ma ful hladno. Imam pa srečo da ne prenaša slabo. Sam jaz jo V avtu pa imamo klimo, tako da ni panike. Saj bo v soboto bolje,..upajmo.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 22:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sibil, pri vas je se ok, imate ''samo'' 31°C, v Lj jih je bilo 35, v Radencih 38 itd. Pa se ob morju lazje prenasas vrocino, kot tu v betonu v Lj Jaz sem samo srecna, da ta teden nikogar ne cuvam, ker bi z 10-mesecnikom ''umrla'', ker se ne bi imela kam dat (imajo v stanovanju cel dan sonce, ne da se shladit, majhno stanovanje, zunaj prevroce) Babygirl, v soboto bo se vroce
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 22:10:42
|
|
|
|
blue sky
|
Midva s tamalim sva zunaj zjutraj in zvečer po sedmi uri, čez dan pa sva v stanovanju.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 22:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo ven, ampak smo na morju in je lažje za dihat.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 22:26:05
|
|
|
|
2 Sraki
|
Midva greva ven samo zjutraj in zvečer. Čez dan sva v stanovanju s klimo nastavljeno na 26 stopinj. Enkrat dopoldan in enkrat popoldan pa se greva kopat ven na balkon, kjer ima svoj bazenček in uživa. Mu ful paše in še potem dobro spančka, ker je revež tako utrujen od vode. Aja na balkonu pa imamo tendo, tako da direktno na soncu nisva. V avtu imamo klimo. Vendar če res ni nujno ne greva nikamor, ker še vseeno težko prebavlja tole vročino, sploh ker so ti sedeži v avtu dobesedno narejeni za švicanje. Je vedno čist moker po hrbtu, pa čeprav imam vedno shlajen avto.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 22:28:03
|
|
|
|
thumbelina
|
Mi imamo super senco za hišo in je do enajstih dopoldne prav fletno bit zunaj. Midva greva ven okrog osme ure zjutraj in sva zunaj do enajstih. Potem pa smo recimo danes prilezli ven šele okorg šeste ure in bili zunaj do pol osmih. Seveda skoz v senci.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 17.7.2007 22:35:09
|
|
|
|
lucika
|
mi smo pa skoraj cel dan zunaj, dopoldne v senci v parku, popoldne pa pri starsih. v stanovanju je bilo danes ob 10-tih dopoldne 30 stopinj, čeprav smo imeli vse zabarikadirano...v takem ni za bit...
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 18.7.2007 7:28:07
|
|
|
|
N _ B
|
Mi smo zunaj do cca 10.00 in potem po 17.00. Ponoči imamo okna v bivalnih prostorih širom odprta, da se zamenja zrak, zjutraj pa vse zaprem in na sončni strani spustim rolete. Je kar vzdržno, kljub temu, da nimamo klime. Jaz imam noter skoz mrzle noge. Ko gremo pa ven, smo v senci in tako da malo pihlja. Živimo zunaj mesta v zelenju (kolikor ga še ni požgalo ) in prav nič ne zavidam tistim, ki živijo v betonski džungli. Včeraj je v senci pokazalo 34 st. Menda, da bo v petek najhujše. Naslednji teden se bo shladilo na cca 27 st. in če upoštevam 15-dnevno napoved je za zadnji teden julija napovedan dež in za 10 st. nižje temperature.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 18.7.2007 7:49:35
|
|
|
|
Clody
|
Tudi midva sva veliko zunaj, ker ponavadi od 12 naprej začne pihat in je še kar vzdržno. Je pa kriza v njegovi sobi, ker se soba segreje do 27 in mora v takem spat revež.. Ponavadi mu ponoči odprem okno, pa še v bodiju spi, ampak je nevzdržno!!
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 18.7.2007 11:34:09
|
|
|
|
felicia
|
ja naš mali je zjutraj na sprehodu pa potem pozno popoldne pred kopanjem. Drugače se mi zdi da ga vročina niti ne moti čeprav je redno moker po hrbtu ko se vozi v avtosedežu in vozičku.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 18.7.2007 18:22:47
|
|
|
|
Naja30
|
Mi smo kar precej vzunaj, kljub temu da je vroče. Hodimo se v morje namakat in je lažje za zdržat. Ves čas seveda v senci.
|
|
|
|
RE: Vročina in naši dojenčki 18.7.2007 20:20:50
|
|
|
|
ally1
|
Mi smo čez dan notri. Dopoldne imamo senco na dvorišču in smo zunaj do 11h, popoldne pa gremo ven okrog 19h, ko se že malo ohladi in se tudi sonček skrije. Moj mali ne prenaša dobro vročine je kar naprej premočen in ga nočem izpostavljati vročini. Sem pa gledala 7-dnevno vremensko napoved, ne kaže nam še nič dobrega.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?