Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vročina, stotič, vem... 14.10.2005 11:44:54
|
|
|
|
HuAnita
|
... okoli 39 st.C, naraste samo zvečer, čez dan je normalna ali minimalno povišana temperatura. Kaj storiti? Capinka je normalno živahna, lula in kaka normalno, je tudi, sicer malo manj, a vendar s tekom... Mislim, da so ušesa ok. Kaj priporočate? Ne bi rada za vsako figo tekla k zdravniku, sploh ker v službi tega ne razumejo najbolj.
|
|
|
|
RE: Vročina, stotič, vem... 14.10.2005 11:56:12
|
|
|
|
total
|
To je po moje od zobkov
|
|
|
|
RE: Vročina, stotič, vem... 14.10.2005 12:02:52
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj, te zobke spet čakamo in čakamo... Že mesec nazaj smo opazili sp.2, zdaj pa nič od tega. No, upam, da je res to.
|
|
|
|
RE: Vročina, stotič, vem... 14.10.2005 12:11:04
|
|
|
|
ZARA
|
OJ...če ma 39 stopinj TT ji daj svečko (jst mam Paracetamol), al pa Calpol sirup...mora pasti v eni uri...pa veliko naj pije!! lp
|
|
RE: Vročina, stotič, vem... 14.10.2005 12:51:12
|
|
|
|
HuAnita
|
Joj, ste me prestrašile... Bom upoštevala. Hvala. lp.
|
|
|
|
RE: Vročina, stotič, vem... 14.10.2005 13:36:57
|
|
|
|
žiža
|
No kva je zdej to! Jutr k nam na torto pa ne bo več vročine
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?