Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vreme sredina septembra-Krk - Baška 30.8.2008 11:39:29
|
|
|
|
rija
|
lahko da je slabo, lahko da je super.....ni garancije. sploh pa zna v baški fajn pihat. na hotelski bazen ne računaj preveč, ker je voda v njem mrzla ko
|
|
RE: Vreme sredina septembra-Krk - Baška 30.8.2008 21:28:33
|
|
|
|
lelaval
|
Pri vremenu zadnjih par let res ni garancije. Lahko, da bo lepo, lahko pa, da bo dež. Mi navadno tak čas gremo pospravljat prikolico (smo na obali, nasproti Krka), pa je bilo vsa leta lepo, lansko pa mrzlo, ko . Edino, kar ti svetujem je, da spremljaj 10 dnevno napoved za Hrvaško.
|
|
RE: Vreme sredina septembra-Krk - Baška 1.9.2008 11:20:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Lani je bil oktober full lep, se spomnim ker sem šla rodit 11.10, še dan prej pa sem se šetala v kratkih hlačah in kratkih rokavih . Ponoči bo sigurno hladno, podnevi pa če je sonce zna zelo zagret. T morja je pa odvisna od več dejavnikov, ampak po moje kaj preveč toplo ne bo, ker tukaj že cel teden piha burja in je morje čisto premetalo. Včeraj je bilo zelo hladno. vsaj zame. Kako bo ti pa ne more nihče povedat za sigurno...
|
|
RE: Vreme sredina septembra-Krk - Baška 1.9.2008 18:42:53
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ja saj vem da ni garancije, a vseeno hvala punce. Še nismo rezervirali, tak da bomo videli .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?