|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrednosti CTG
10.11.2009 19:23:04   
Ni novih sporočil
endrina
Mene pa zanima ko ste hodile zadnji teden na CTG kakšne vrednosti so imele meritve srčnega utripa vašega otroka.

Pri meni je tako,da so se gibale od 120 pa tudi na čase do 150, pri čemer sem to večjo vrednost zaznala predvsem takrat če se je otrok premaknil.

Včeraj sem imela CTG pri svoji G pa je bila vrednost več al manj med 120 in 130, danes pa sem bila v P na CTG, pa je za vrednost kar skakala sem in tja, vendar mi G pri kontroli izpisa ni rekel nič, da bi blo kaj narobe oz. je rekel, da je vse ok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrednosti CTG
10.11.2009 19:25:40   
Ni novih sporočil
luan
Jaz sem danes imela ctg pa je vrednost utripa tudi skakala od 120 do 160.Je G rekla, da je v redu.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 20:18:11   
Ni novih sporočil
Petka09
Endrina, to je čisto ok. Tudi jaz, ko sem šla na CTG je skakalo sem in tja. So pač premiki otročka sem in tja in se pol kar začudiš, kako srček kao čudno bije, kot da ma aritmijo. Verjemi, če bi G slutil,da je kaj narobe, bi že povedal.

Off topic: endrina, kje si dobila navdih za svoj nick? Ker meni je to strašno lepo žensko ime in ga še nikjer (razen v eni tv seriji izpred let) nisem zasledila. Hotla sem tako dat ime moji punčki, pa moj ni bil za to, ker se mu je zdelo ime preveč nenavadno. men je pa tkoooo lepo user posted image .

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2009 20:58:18   
Ni novih sporočil
Anonimen
Med 145 do 150
v 37 tednu pa 45 zato sem morala iti v P

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2009 21:31:16   
Ni novih sporočil
endrina
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09
Off topic: endrina, kje si dobila navdih za svoj nick? Ker meni je to strašno lepo žensko ime

Ja tudi meni je lepo in sem rekla, če bom imela zdaj drugič hčerko, da ji dam tako ime, ker je res neko posebno. Moj seveda nad njim ni nekaj navdušen, so mu bolj všeč slovenska imena. Tako da se bova tukaj glede tega še pogajala.

Ne me narobe razumet. Nikoli nisem časa zapravljala na španskih nadaljevankah, ker so se mi zdele brezvezne, raje sem (če sem že res imela ful viška časa) visela na nemških satelitskih programih. No in ko sem bila v srednji šoli 1x pri eni kolegici na obisku, je njena mama gledala ravno eno "mucho-mucho" serijo, pa je v njej igrala ena ful lepa punca, ki ji je bilo ime Endrina. To ime mi je tako ostalo v spominu, da je to nekaj neverjetnega. No in tako sem si ga izbrala za svoj nick-name na forumu.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2009 21:44:34   
Ni novih sporočil
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Ne me narobe razumet. Nikoli nisem časa zapravljala na španskih nadaljevankah, ker so se mi zdele brezvezne, raje sem (če sem že res imela ful viška časa) visela na nemških satelitskih programih. No in ko sem bila v srednji šoli 1x pri eni kolegici na obisku, je njena mama gledala ravno eno "mucho-mucho" serijo, pa je v njej igrala ena ful lepa punca, ki ji je bilo ime Endrina. To ime mi je tako ostalo v spominu, da je to nekaj neverjetnega. No in tako sem si ga izbrala za svoj nick-name na forumu.

Iz točno te serije je tudi meni ostalo ime v spominu! Prekrasno ime user posted image . Ja, lepa punca z dolgimi črnimi lasmi... No, da ne smetim več po temi... Skratka, ti kar daj tole ime, jaz žal mojega nisem mogla prepričat... Mogoče pa drugič, tako kot ti user posted image .

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?