|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrečka s češnjevimi koščicami
21.11.2009 10:49:31   
Rahelca
Mamice, za darilo sem dobila vrečko s češnjevimi koščicami. Nekje globoko v spominu imam, da so za nekaj zelo dobre, a se ne morem spomnit. A katera ve, zakaj se uporabljajo? Na vrečki piše samo kako se pogrejejo in uporaba. Hvala vam za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrečka s češnjevimi koščicami
21.11.2009 11:11:28   
Lu
Moja mami je naredila povšterček iz češnjevih peškov. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2009 11:42:51   
Ribica **
Za npr. segrevanje uses, ko bolijo oz. za karkoli drugega .. pac, kot termofor je, no.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2009 11:52:25   
Anonimen
Sama sem to vrecko uporabljala za dojencka- bolecine v trebuscku.Ze v porodnisnici jo user posted image polagajo.
Vrecko segrejes,polozis na trebuscek,ne gol seveda,user posted image zavijes v dekico in polozis v zibko.Res pomagauser posted image

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2009 14:48:20   
Rahelca
Hvala vam za odgovor. Vsaj vem, za kaj ga lahko uporabljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2009 14:57:29   
urška
segreješ jo pa kar v mikrovalovki. na 400W za 2 minuti. tako je pisalo na navodilih od moje vrečke.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otrokovo pismo mami: Draga mama …
To pismo bi verjetno napisal vsak otrok svoji mami, ko odraste. Tisti mami, ki se je zanj brezkompromisno razdajala, zan...