Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 21.1.2010 13:59:47
|
|
|
|
janapan
|
Verjetno si noseča malce manj in srčka še ni bilo videt. POčakaj...sigurno bo vse ok.Možni so vsi scenariji, ne misli pa da je vse izgubljeno. Če pa ne bo v redu, pa se zavedaj da narava poskrbi in očitno je bilo kaj narobe. Jaz sem imela 2 x splav po popolnoma neproblematični nosečnosti in sedaj sem zopet noseča in upam da bo vse ok.....v glavnem misli pozitivno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2010 18:58:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 21.1.2010 20:57:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri meni se je čez en teden pojavil plodek, ampak mu srček ni več bil. Želim ti, da bo pri tebi vse OK.
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 21.1.2010 21:09:39
|
|
|
|
slovenka
|
prehiter pregled je tole... Boljše bi bilo počakati tam do 10t, potem pa ni dvomov. Jaz sem bila v prvo kar zgodaj na pregledu, v drugo pa sem kar čakala en čas, itak sem vedela, da ne bomo nič zamudili, tako da sem imela prvi pregled pri 11t. Saj bo, nič skrbeti...
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 21.1.2010 21:32:53
|
|
|
|
skopčevka
|
lejte!!! jest sem u skrbeh,ker sem imela že dva ss.eden je biu spontani, drugi pa mrtev plod,in zdaj sem spet u dilemi.kaj naj???
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 21.1.2010 21:36:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Naredit tako ali tako ne moreš nič, poskusi se pomirit, pa mislit pozitivno.
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 12:15:30
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Skopcevka povsem te razumem. Tudi sama sem imela 2 ss . Zdaj sem noseča 23 tednov. Ko sem šla pri 5 tednih na pregled sem mela hcg čez 1000 in dr pravijo, da bi se pri tej vrednosti že mogla videt nosečnost v maternici ,a se ni videlo nič, niti GV. Čez dva dni se je videla ena mičkena vrečka in čez teden še srček. Prve tri mesece sem imela rjave izcedke, a sem ''prrigurala '' do 23 tedna. Možno je vse. Ne obupaj, poskušaj se ta čas s čim zamotiti in iz srca ti želim, da naslednjič zagledaš na UZ srčeka .
< Sporočilo je popravil ZoyaEva -- 22.1.2010 12:16:26 >
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 16:24:54
|
|
|
|
marta82
|
Koliko pa je vrečka velika? Meni je pred časom dr. Pušenjak odgovoril, da do 20-23mm še ni nujno da se vidi, če pa je večja pa ni več možnosti, da se bo srček "pojavil".
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 16:32:35
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: skopčevka Bila sem danes na pregledu oz. ultra zvoku,in ko mi ga je opravil mi je rekel , da sem noseča 7 tednov in 3 dni vendar se ploda ne vidi,vrečka pa se.a je imela katera podobno izkušnjo.u ponedeljek imam pa spet pregled!!! kot da bi brala svojo zgodbo pri drugi nisečnosti, jaz sem takrat mislila da sem noseča 7t in 5 dni in ko sem prišla na pregled ni bilo ne ploda ne srčka in tako me pošlje domov in da naj pridem čez en teden in res čez en teden je bilo na pregledu vse ok je bil tako plod kot srček, vendar konec čez nekaj tednov ni bil tako srečen, pa saj to sploh ni važno. Po mojem si bila prehitro na pregledu in čez en teden bo vse ok. Je pa čist različno od vsake nosečnosti, sedaj sem ponovno noseča in po ultrazvoku naj bi bila noseča cca 6t6dni in sedaj se je že videl srček., po ZM pa naj bi bila noseča že 8 t. Po mojem še ni vse izgubljeno
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 16:37:33
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem imela prvi pregled v 6 2/7, pa se je videla samo gestacijska vrečka, velika 16mm, ploda pa ne. Naslednji pregled sem potem imela v 7 1/7 in plod in utrip sta se že videla. Meni je G rekel (in tudi pri Pušenjaku na MOJ-u sem potem to večkrat prebrala), da dokler gestacijska vrečka ne preseže 22mm, je še upanje, da se bo utrip pojavil. Ko pa preseže 22mm, pa praviloma ni več upanja. Je pa zagotovo kakšna izjema. Srečno!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 16:39:52
|
|
|
|
Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Koliko pa je vrečka velika? Meni je pred časom dr. Pušenjak odgovoril, da do 20-23mm še ni nujno da se vidi, če pa je večja pa ni več možnosti, da se bo srček "pojavil". Sem šele zdajle opazila, da si že ti napisala isto kot jaz.
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 19:06:17
|
|
|
|
marta82
|
Naj še dodam, da ti iskreno želim, da se vse ok izteče.
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 22.1.2010 22:43:15
|
|
|
|
Jada82
|
Skopčevka, počakaj na naslednji pregled, itak nimaš kaj dosti narediti. Ampak resnično ni rečeno, da je kaj narobe. Mogoče si samo malo kasneje zanosila. Jaz sem se tudi takoj, ko mi je test pokazal naročila h G, vendar sem potem šla prej, še preden sem bla naročena, ker sem rahlo krvavela. Isto se je videla vrečka, tako da je potrdila nosečnost, ni pa se videlo ploda. Isto mi je rekla, da ni kaj, naj pridem čez en teden, da sem možno kasneje zanosila, kot po M. Bila sem vsa v skrbeh itd., potem se se sprijaznila in pač mislila pozitivno, itak nimaš kaj drugega. Ko sem čez 1 teden prišla, smo slišali utrip In PDP mi je prestavila na kasneje. Potem je bilo s plodom vse ok. Tako da, nič ni izgubljeno!!!!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 24.1.2010 11:15:46
|
|
|
|
marta82
|
Skopčevka držim pesti, da bo jutri srček delal tika-taka.
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 24.1.2010 11:21:18
|
|
|
|
Hanuši
|
Črne misli na stran. V prvi nosečnosti sem imela pregled pri 6t2d in se je GV videla, plod pa še ne. Čez 14 dni pa je tako lepo utripal. V drugi nosečnosti me je naročila na 1. pregled šele v 10t, pa sem zapaničarla zakaj tako pozno. Odgovor je bil da ravno zaradi plodu, ker do 10t naj bi bil pa že lepo viden. Saj boš videla ta prekrasni srček.
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 24.1.2010 11:59:08
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem bila na pregledu v 7. tednu in je bilo enako. Vrečka se je videla, plodek ne. Naročil me je na ponoven pregled čez 14 dni, ko je srček lepo bil. Želim ti, da je pri tebi enako!
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 25.1.2010 20:01:58
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Skopčevka javi kako je šlo!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 26.1.2010 21:09:12
|
|
|
|
skopčevka
|
jaaaaaa srček se je lepo slišal in videl kako bije,vendar imam še en pregled 9.2.2010. .hvala usem za lepe besede!!!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 26.1.2010 21:09:48
|
|
|
|
marta82
|
Super!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 26.1.2010 21:10:42
|
|
|
|
tasa_m
|
super! Čestitke!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 26.1.2010 22:17:43
|
|
|
|
ZoyaEva
|
Superca! Čestitke !
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 26.1.2010 22:20:53
|
|
|
|
skopčevka
|
JA HVALA UPAM DA BO TUDI 9EGA USE U REDU!!!
|
|
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 27.1.2010 8:09:51
|
|
|
|
Hanuši
|
Bravo . Kar naj lepo bije in razveseljuje mamico
|
|
RE: VREČA SE VIDI PLODEK PA NE 27.1.2010 8:50:44
|
|
|
|
divans1
|
Super!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?