Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrbsko jezero - Worthersee 14.7.2010 14:52:06
|
|
|
|
tintin
|
ja vrbsko je super greš na mestno plažo, vstopnina ni draga, je lepoooooooooo urejeno, senčka, wcji, tuši, restavracija....
|
|
|
|
RE: Vrbsko jezero - Worthersee 14.7.2010 21:36:46
|
|
|
|
Rožica I
|
Vse štima, kot je napisala Tintin. Parkirnina zastonj, vstopnina za cel dan za 2 odrasla in 1x otrok cca.7,5€, pijače in hrane koliko hočeš, velik tobogan, izposoja pedolinov- samo pač sladka (jezerska) voda ... Skratka, kar pojdite, sem prepričana, da boste zadovoljni.
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 14.7.2010 21:37:45 >
|
|
RE: Vrbsko jezero - Worthersee 14.7.2010 22:22:55
|
|
|
|
marsovcek
|
Se bom malo vmešala. Na katerem koncu jezera pa je ta plaža. Kakšen dostop do vode je za malčke, je v začetku voda plitva? Bi šli malo pogledat k sosedom, ker terme imajo kar našponane cene.
|
|
RE: Vrbsko jezero - Worthersee 15.7.2010 21:35:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: marsovcek Se bom malo vmešala. Na katerem koncu jezera pa je ta plaža. Kakšen dostop do vode je za malčke, je v začetku voda plitva? Bi šli malo pogledat k sosedom, ker terme imajo kar našponane cene. Tole zanima tudi mene. Je na tej plaži dovolj sence?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?