Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vračilo dohodnine študentu 27.3.2007 14:25:41
|
|
|
|
tulip
|
Zanima me, a tisti študenti, ki so imeli nekaj nakazil preko napotnic in niso presegli zneska, ki je določen za plačilo dohodnine, tudi dobijo delno izpolnjeno napoved ali ne? A se štejejo za zavezance? Stvar je taka: prijateljica je imela nekaj nakazil, od katerih je bila obračunana akontacija in to bi rada dobila nazaj, gre za bivših 75.000 sit, drugih dohodkov ni imela, odločbe pa tudi še ni dobila... tako da ne ve, a davčna tudi takim to pošlje ali mora sama spisat napoved in jo poslat, da ji vrnejo? Hvala!
< Sporočilo je popravil tulip -- 27.3.2007 14:26:13 >
|
|
|
|
RE: Vračilo dohodnine študentu 27.3.2007 14:26:44
|
|
|
|
Taula
|
Baje da ti pošlje če je študentski poslal te podatke naprej. Jaz tudi še nisem nič dobila.
|
|
RE: Vračilo dohodnine študentu 27.3.2007 15:51:44
|
|
|
|
2 Sraki
|
Če ti sami pošljejo dohodninski obrazec nevem. Lansko leto sem kljub nizkemu zaslužku (pod normo za oddajo dohodnine) oddala dohodnino, da sem potem dobila vrnjeno akontacijo. Vsekakor sami dvomim da se bodo pobrigali za vračanje. Raje naj pokliče na informacije in vpraša kako in kaj je letos.
|
|
|
|
RE: Vračilo dohodnine študentu 27.3.2007 16:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Če te starši ne štejejo v dohodnino, lahko dobiš nazaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?