frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Torej, zadeva je sledeča... Septembra 2009 sem diplomirala, oktobra se vpisala na magisterij na istem faxu, konketno Logstika Celje. Vse lepo in prav, nimam nobenih problemov, kar se tiče izpitov, do zdaj sem vse redno naredila in to z lepim povprečjem. No, so pa sedaj nova pravila in sicer, da če ne hodiš 100% na vaje IN predavanja, da sploh ne moreš na izpit. Ja, čudovit fax imam. Noben ne more btit 100% prisoten na predavanjih (kaj pa če si na bolniški, ali službenem potovanju,...). Poleg tega, si redni ali izredni študent na mag. študiju?To je kar precej pomembno. Jaz bi na tvojem mestu malce bolj povprašala na faksu. Prav tako pa vam na vaši strani piše da se v 2.letnik lahko vpišeš http://fl.uni-mb.si/index.php?option=com_content&view=article&id=39&Itemid=57 .Če si izpite delala redno imaš verjetno že kar nekaj ECTS točk; pa še materinstvo kot razlog.Poleg tega pa si tega ne morejo domisliti sredi leta. Jaz pa doma 15m, ki ni v vtrcu, zato seveda lahko "zelo redno" hodim na predavanja. Izpite pa, kot sem že rekla, sem do sedaj naredila vse v prvem roku. Ne ljubi se mi debatirat z njimi, ne ljubi se mi pritoževat, ne ljubi se mi sploh še kakorkoli ukvarjat z mojim faxom, ker sem jih še z dodiplomca sita do vrha glave. Predvsem pa njihovega odnosa do svojih študentov. Pa saj pa ne hodim v OŠ, ampak na PODIPLOMSKI študij, ko ima večina že redne službe ali pa družine! Torej, razmišljala sem, da bi se izpisala... Vem, da v tem primeru moram vrniti štipendijo od oktobra do sedaj. Ne vem pa kako je z OD. A ga je treba tudi vrnit? Zakaj pa bi se izpisala? Če si pa vložila že toliko časa v to? Logično je, da bi ga, po drugi strani, pa še nikoli nisem slišala, da bi tisti, ki vračajo štipendijo vračali tudi OD...? OD za sebe? Možno, glede na to da si do njega upravičen le če se šolaš. če pa sprašuješ za OD od tvojega otroka - pa je odgovor ne, ne vračaš.
< Sporočilo je popravil frutolina -- 1.4.2010 22:48:14 >
|