Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrč za filtriranje vode Britta 7.2.2011 11:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Vrč za filtriranje vode Britta 2.10.2013 16:42:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Še en kveščn ... a je že katera slučajno probala, če grejo v vrč Brita, filtri od Müllerjevega vrča za filtriranje CleanPac? Na pogled se mi zdijo dost podobni, razlika v ceni je pa kar velika.
|
|
|
|
RE: Vrč za filtriranje vode Britta 2.10.2013 18:14:15
|
|
|
|
Felicita
|
ponavadi niso kompatibilne zadeve; lahko pa probaš, samo kupi samo enega, če že. p.s.: kok stanejo pri nas filtri za brito?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Vrč za filtriranje vode Britta 2.10.2013 19:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ponavadi niso kompatibilne zadeve; lahko pa probaš, samo kupi samo enega, če že. p.s.: kok stanejo pri nas filtri za brito? 3je v kompletu so okrog 19€, če se prav spomnim, nisem pa 100%. Müllerjevi so pa okrog 12€. Ma se mi zdi da mi je sodelavka enkrat rekla, da tut eni drugi pašejo v Brito ... jo moram zaslišat kateri.
|
|
|
|
RE: Vrč za filtriranje vode Britta 4.10.2013 21:57:33
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ja, trije za britto so 20 eur. Jaz jih ponavad v kakih akcijah kupim, npr. 20% popusta na izdelek po izbiri. Lih jutri grem v Spar.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?