|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vržena na cesto!
3.10.2009 14:26:05   
Kepica83
Ojla punce! V sobot sma se  z mojim preselila k njegovim včeraj pa me je njegova mama vrgla na cesto. Cel teden je bila full čudna. Vedno me je vlačila na stran in šinfala mojega. Zdelo se mi je kot da naju hoče skregat. Ni ji pasalo kako perem cote itd... ampak jaz sem pridna in sem lepo molčala. Nisem ji rekla niti besedice. No in v sredo me je prišla glede kosila nekaj nadirat. Zjutraj me je vprašala če bom jedla pa sem rekla da ne ker grem na faks in me nebo, moj pa špagetov tako ali tako ne je.no in ker sem prej končala sem z mojim atijom in mojim srčekom šla na malico. Pa prideva domov pa reče če bom jedla. Pa sma oba v en glas rekla da nebova ker sma sita, in da sva ji rekla da naj za naju ne kuha. in ona odvihra iz kuhinje brez besed. No in jaz grem peglat, perilo dam prat, perilo obesim pol pa se malo vležem k mojemu ki je že dobri dve urci pančkal ker je bil utrujen. Ko se zbudima gre on z psom ven jaz pa grem nekaj jest in kak je vidla da je moj odšel me je prišla nadirat v hišo. da je vedla da nebo mira v hiši in bla bla blaq. Pa sem rekla da če hočebom odišla da bo imela mir, pa ni nič rekla da naj ne hodim. Igrala je tako žrtev da mi je šlo na bruhanje. Vzela sem tel in odišla na sprehod. no in kmalu za tem me moj kliče da me pride iskat. Peljala sma se en velik krog se vse pogovorila nato pa vzela psa in šla k našim. Domov sma prišla ob 21-ih. Pridem v sobo in vidim da si je moj okna in balkon priprl da bi lahko not prišla v primeru da naju ven zapre. Drug dan torej včeraj je moj začel delat ob 5. Jaz ga peljem delat pol pa sem ostala pri naših, ker sem atiju mogla nekaj pomagat pa k babici sma šla neke stvari nest. No in ob 13:00 sem šla do taščine hiše da vzamem psa, ker sma se z mojim zmenla da bova pri naših imela kosilo ker nama ni bilo do kreganja doma. No in pes je bil zunaj pri cesti privezan. Jaz psa vzamem in iz avta kličem taščo. Nisem htela iti gor ker sem vedla da se bo spet drla na mene. In mi je za nalašč komaj v šesto tel dvignila. Tulila je tako na mene da jo je moj oče slišal. Da še naj 1x psa odpelam itd... Me razpizdi in se vsedem v avto in grem do nje. Slišim da not zvoni tel in tak sem vidla da res za nalašč ne dviguje tel. Ko je nehalo zvoniti sem trkala kot nora da mi je odprla. Odpre vrata in začne tulit na mene. pa sem rekla da bom svojega psa prišla iskat ko bom jaz hotela ona pa naj tel dviguje. Pa ni poslušala drla se je kot zmaj. Pol pa je začela kričat, daj ključ od hiše, z ključem sem. Tu nimaš kaj iskati, izgini da te več ne vidim, v življenju več tega praga ne prestopi.... Jaz ji dam ključ se obrnem in grem, ona pa še dalje tuli za mano.

Z mojim sma ugotovila oz. predvidevama da je to imela vse splanirano: da naju zvabi nazaj. mene nažene sinek pa ostane pri njej. Ker ve da imata moja dva starša zelo malo stanovanje in je prostor v moji mali sobici samo zamene. In da nebosta mogla vzet mojega in še psa. No hvala bogu sta moja dva vzela mojega in še psa in stari lepo stisnila kajlo. Če nas nebi moji dva vzela bi pač mogli spati v avtu. Zvečer sem šla po mojega v službo, pri nas se je najedel nato pa šel po najine obleke. v manj kot uri je bil nazaj z polnim avtom. Sedaj se stiskamo v sobici veliki samo par kvadratov ampak vsaj skupaj smo. Ja punce žal smo brez strehe nad glavo. Upam da hitro kaj najdemo. Imela sva čudovito novo stanovanje sedaj nimava nič. Nemorem verjet da je lahko kaj takega naredila. Vse je bilo zaigrano. Njene solze ko je prosla naj prideva nazaj, njeno solze sreče ko sva se odločla da greva nazaj k njim... vse. V sredo ko je moj kosil še me je spraševala če sem prepričana da je njen sin pravi, da bom lahko z njim živela, ker nima kao lepega obnašanaj do mene... Ker nima smisla celo življenje samo zaradi tega ker ga ljubim trpeti...user posted image user posted image  ko je moj prišel do naju in vgasnil kosilnico je v hipu umolknila in odšla vstran. Moj me je takoj vprašal če ga je šinfala. user posted image

Sedaj iščem stanovanja, in nič ne najdem. Nevem kako naprej. Sem res jaz bila kriva? Bi mogla it gor, ne pa da jo klicarim? Ampak res mi ni bilo do kreganja, sploh pa kak se malo zasekiram se mi zdi da mojemu bebiju to sploh ne odgovarja, takoj me vse začne bolet spodajuser posted image . Je bil to dovolj velik razlog da me vrže ven??

Hvala ker ste me brale.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vržena na cesto!
3.10.2009 14:29:26   
Kerensa*
Ostanita, kjer sta - dokler lahko, dokler želita ali dokler morata. Edina stvar, ki vama jo odsvetujem, ne glede na karkoli, je to, da se vrneta. Dokler tvoj partner deli mišljenje s tabo, ne s svojo mamo, je vse v redu.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2009 14:34:09   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Vse je bilo zaigrano. Njene solze ko je prosla naj prideva nazaj, njeno solze sreče ko sva se odločla da greva nazaj k njim... vse.

O.K., saj večinoma nič ne razumem, ampak tole pa še najmanj.

Zakaj naj bi pa ona to zaigrala? Mislim, kaj ima zdaj od vsega tega ona? A to stanovanje, ki sta ga vidva naredila ali kaj?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2009 14:38:09   
Kepica83
Splišni!
Ona je bila 1000% procentna da naša dva nebosta mogla vzeti mene, mojega in še psa, ker imata starša grozno malo stanovanje. Moja sobica ima malo posteljo omare in eno mizico. Verjetno je mislila da bo sin doma ostal glede na to, da z mano nebo mogel iti. Ampak hvala bogu sta nas vse tri naša dva vzela. Vidno je bilo da ni pričakovala da bo on šel z mano.

Že na začetku me je nadrla ko sma se odselila da sem jaz njenega sineka napumpala da naj gre z mano v stanovanje živet. Nikoli ni prebolela da se je odselil.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 3.10.2009 14:39:26 >

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2009 14:42:31   
ajataja
Samo en nasvet,NIKOLI IN NIKDAR VEČ TJA NAZAJ,pa če je poplava od solz,bolje da se stiskate kot pa tole.Pa ne obupat sej bosta našla kaj zase pač ne gre tako hitro,včasih je treba kak mesec počakat pol se pa najde,glavno da je tvoj dragi na tvoji strani,pa vso srečo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2009 14:46:12   
Kepica83
hvala ajataja. Nikoli ne grem več tja. vnuka katerega je vrgla na cesto pa tudi nebo vidla.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2009 14:49:30   
somic
ufff... težka tale! ostanita kjer sta! išči stanovanje, samo nazaj se res ne vračat. kakor si napisala te tvoj podpira in verjetno ni strahu, da te ne bi še naprej.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2009 14:54:00   
Anonimen
Samo pojdi stran.
Moja mama je bila ista, psihicka in spletkarka.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 14:54:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2009 14:58:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Samo pojdi stran.

mič?user posted image nisem vedlauser posted image

kepica. to je bil pravzaprav tvoj srečen dan. mož ti je pokazal, da drži s tabo, ti pa si se rešila ene pijavke. zmogla bosta. verjemi. dokler držita skupaj, bosta zmogla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2009 15:02:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Samo pojdi stran.

mič?user posted image nisem vedlauser posted image

Nisi nic zamudila.
Itak pa taki ljudje niso vredni besed.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2009 15:17:25   
Erdbeere
Čak...mal ne stekam...skupaj sta pol leta....14t si noseča pa 2x sta se že odselila....madonca....sam čimdlje stran od te babe, tud če sta na 5m2, samo ne k njej nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 15:25:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.10.2009 15:28:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Čudi me, da se takoj nekaj obsoja, ljudem daje nazive pijavk in psihičev.......

Kdo koga obsoja? Pravim ji samo, naj gre samo stran.
Da je moja psihicka, pa komot trdim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2009 15:33:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Čudi me, da se takoj nekaj obsoja, ljudem daje nazive pijavk in psihičev.......

Kdo koga obsoja? Pravim ji samo, naj gre samo stran.
Da je moja psihicka, pa komot trdim.

pijavka sem pa jaz napisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2009 15:52:10   
mateyka
po eni strani je fino, da se je to zgodilo. ste vsaj vsi rekli bobu bob. ne se bat, ker si noseča itd, kako bo. midva sva se selila, ko je bila tamala en in pol mesec strara in potem še 7 mesec, pa ni nič groznega. hočem rečt, dokler se imate radi in ste skupaj, bo vse dobro in beba mirna user posted image če boš rabila kak nasvet, mi lahko pošlješ zs -ko mam že izkušnje pa to user posted image
vso srečo vam želim in da ste čimprej na svojem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2009 18:21:49   
Anonimen
Bodi samo vesela, da je tvoj na tvoji strani, ne na mamini. Samo to. da tudi on vidi in razume, kaj je naredila in česa je sposobna.

Vidva pa pač počakajta malo časa in si najdita eno najemno stanovanje. Od nje pa čimdalje stran.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2009 19:13:43   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Vse je bilo zaigrano. Njene solze ko je prosla naj prideva nazaj, njeno solze sreče ko sva se odločla da greva nazaj k njim... vse.

O.K., saj večinoma nič ne razumem, ampak tole pa še najmanj.

Zakaj naj bi pa ona to zaigrala? Mislim, kaj ima zdaj od vsega tega ona? A to stanovanje, ki sta ga vidva naredila ali kaj?

jaz pa si to v živo predstavljam, ker je moja tašča bila popolnoma enaka.

ja, ja  pridita, se bomo super imeli....samo ni računala, da potem ona ne bo več sama in da bo v bajti poleg nje še nekdo dihal.....

sicer pa avtorici: nikoli več nazaj. pa četudi živiš na 20 kvadratih.....ma kapitalna napaka je sploh iti nazaj...

...vox populi...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.10.2009 19:57:30   
Kliki
Definitivno maldi in stari ponavadi težko živijopod isto streho. Upam da čim prej najdeta stanovanje. Za taščo se pa ne sekiraj kot ti je že ena napisala dokler fant s teboj drži je OK.
Se pa tudi meni zdi da je ot ona naplanirala.

Srečno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.10.2009 1:49:13   
čipka
Moj ima doma celo hišo in notri svojega žleht fotra. Hiša je res velka za 1 človeka, 3x po cca 100 kvadratov. Ampak enostavno ne mormo skupi žvet in sva v najemu 38 kvadratov skupaj z najino 1 letno punčko. Vse štima. Tako da če ne druge, v najem.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.10.2009 6:41:26   
TRIŠ
Žal ampak očitno je ta ženska bolana.Najdita si svoje stanovanje ko bo mogoče,vračajta pa se nikakor ne.Pa srečnouser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.10.2009 8:56:29   
oka
Zakaj pa je popenila?

Ne vem al nisi povedala vsega in je nekje razlog, da je tako popenila al je pa ubrisana da boli.
Če je drugo in je tašča popenila kar tako, bodi vesela, da se je pokazalo tako hitro. Zamisli si kako bi bilo, da bi se to zgodilo, ko bi imela še otroka. Od takih ljudi je dobro zbežati čim dlje in to z nadzvočno hitrostjo, preden te potegnejo v svoj vrtinec norosti.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.10.2009 9:18:35   
TomTaylor
v bistvu ti je naredila uslugo - predstavljaj si življenje z malim otrokom pri taki tašči...Jz se ne bi sekirala, ampak bi bila vesela. Ma, prav zahvalit bi se ji šla.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.10.2009 10:31:38   
nincrli

Splišni!
Ona je bila 1000% procentna da naša dva nebosta mogla vzeti mene, mojega in še psa, ker imata starša grozno malo stanovanje. Moja sobica ima malo posteljo omare in eno mizico. Verjetno je mislila da bo sin doma ostal glede na to, da z mano nebo mogel iti. Ampak hvala bogu sta nas vse tri naša dva vzela. Vidno je bilo da ni pričakovala da bo on šel z mano.

Že na začetku me je nadrla ko sma se odselila da sem jaz njenega sineka napumpala da naj gre z mano v stanovanje živet. Nikoli ni prebolela da se je odselil.

Adijoooo ej... Pa ne morem verjet, da takšni ljudje obstajajo... Vi2 si lepo poštimita pa četud se boste kakšen mesec stiskali (poznam primere, kjer so se v res tini mini stanovanju tiščali in se je vse dalo in srečno razrešilo)
Ženska je pa zrela za psihiatra, ker je očitno preveč navezana ne sineka...
Kje pa tast je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Samo en nasvet,NIKOLI IN NIKDAR VEČ TJA NAZAJ,pa če je poplava od solz,bolje da se stiskate kot pa tole.Pa ne obupat sej bosta našla kaj zase pač ne gre tako hitro,včasih je treba kak mesec počakat pol se pa najde,glavno da je tvoj dragi na tvoji strani,pa vso srečo.

Se definitivno podpišem!

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

v bistvu ti je naredila uslugo - predstavljaj si življenje z malim otrokom pri taki tašči...Jz se ne bi sekirala, ampak bi bila vesela. Ma, prav zahvalit bi se ji šla.

In tudi pod to!

Karkoli narediš, upam, da si dovolj samozavestna, da NIKOLI več ne boš nasedla njenim solzam in šla nazaj, posebej nekoč, ko bo user posted image na svetu!
Srečno!

< Sporočilo je popravil nincrli -- 4.10.2009 10:32:22 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.10.2009 10:33:31   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Adijoooo ej... Pa ne morem verjet, da takšni ljudje obstajajo...

Popravek: Lahko verjemem!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?