Anonimen
|
Anonimna, Če želiš odgovor na svoje vprašanje si odgovori zakaj se ženske pravzprav urejate? Zakaj se ženske rade nališpajo, poudarijo okice, lička, ustnice…? Mislim, zanimivo, da moški tega ne počnejo! Zakaj torej kratke suknjice, čevljci z visoko peto, ki poudarijo vitkost in lepo ritko, zakaj prstančki, uhančki, verižice in podobna navlaka na vas, če pa si tako prekleto želite, da bi v Vas videli še kaj več kot le spolni objekt? Zakaj? Samo ne mi o izgovorih tipa to delamo za sebe, ker se me boljše počutimo… Že v redu, da se boljše počutite ampak kaj je v bistvu razlog za boljše počutje? Sama obleka na vas ali rezultat vaše obleke – privabljanje pogledov nasprotnega spola? Poznavajoč mentaliteto moškega (ali vsaj sebe kot moškega) sem v bistvu zagovornik muslimanskega kodeksa oblačenja – čim bolj zavito tem bolje. Kar se namreč dogaja v naši t.i. civilizirani, svobodni in demokratični družbi ni nič druga kot eno samo veliko duhovno nazadovanje in čaščenje površinskega, prividno lepega, plehkega – skratka, ena velika kolektivna zahodna orgija. Bolj ko smo civilizirani, bolj smo tudi primitivni. In vse to v službi zaslužka velikih korporacij, ki jim podrejeno priznavamo narekovanje trendov. Ja, pa kaj še! Pušimo kot navadne ovce, samo da se tega ne zavedamo. Manj cunjic, manj stroškov, večji zaslužki. Mi pa kot psi na 35°C – jeziki do poda! Patetika!!! Da bolj ne more bit! In zakaj tako! Eh, ****, taki pač smo! Gledamo, radi vidimo in smo radi videni. Radi smo opaženi. Bolj ekstravagantno, bolj izrazito – bolj udarno! Kot reklama! Bolj ko pritegne bolj je videna! Za žensko to pomeni več potencialnih snubcev, kar dalje pomeni večjo paleto izbire. Od klošarjev do tistih z globoko denarnico. Bolj kot je razkošno, boljša je selektivna pozicija. Zakaj bi se bogati grebli za grdobe, če pa vejo da lahko izbirajo med tistimi bolj fletnimi? Ker lahko! In kaj takrat gledajo! Sigurno jih ne zanima njihov intelekt ker tega kar tako ne boš videl. Sicer pa niti nimajo časa, da bi se z tem kaj pretirano ukvarjali. ****, folk – videno – kupljeno, gremo dalje. Kot potrošni material. Če je funkcionalno se bo obdržalo, če pa ne, piči naprej. Je pa težko ne obrnit glave pri takšnem mimohodu, priznam. Od tod moje zagovarjanje islamskega kodeksa oblačenja. Ženske v dimije in burke, pa mirna Bosna ;) Glejte sebe in svoje, pa bo mir. V današnjih časih in na ta način, bolj težko. O čem pa razmišljamo? Kaj pa vem, nič konkretnega, zdaj da bi se z vsako posebej ukvarjal za tistih par sekund kar jo vidim mi ne pada na pamet ker bi potem vejretno na vsakih pet metrov moral podoživljat seksualne izkušnje. Pač pogledaš, ker vidiš. Lepo telo, lep obraz, vseeno, opaziš, vidiš, šibaš dalje, nič konkretnega. Nobenih »bogve če si jo brije ali ne, me zanima če ga potegne tak dobro kot tudi zgleda ali_kaj_podobnega« vprašanj. Potencialni mati otroka, ker pač zadovoljuje vse podzavestne biološke kriterije zdrave, mlade in sposobne mamice
|