|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje o cepljenju in reakciji
10.10.2006 19:06:50   
S22
Pozdravljene!
No našMaj je bil danes prvič cepljen in me nekaj zanima, trenutno ni vročine in nič, cepljen je bil ob pol enajstih in me zanima a še lahk pride vročina ali če je še ni je nebo?
nisem panična sam radovedna, svečke mu pa nebom dala, ker se mi zdi brezveze, kajti ne kaže niti bolečin v nogici, niti ritki, tko d a nima smisla-po moje.

No pa naj povem da je 3 mesece star in priden ima že 7600g in 65cm.user posted image user posted image user posted image

Hvala za kakršenkoli odgovoruser posted image in jaz

< Sporočilo je popravil nalin -- 10.10.2006 21:46:26 >

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JAZ BI SAM NEKI RADA,....
10.10.2006 19:23:11   
Rožica I
Jasno, da mu ne daš svečke, če nima vročine. Svečke so namreč antibiotiki, tako da pazljivo z njimi. Meni je pediatrinja svetovala, da do 38,5 T ne dajem ničesar, saj se na tak način krepi imunski sistem.
Drugače pa lahko reakcija na cepljenje nastopi tudi po parih dneh, ampak če je do zdaj s tvojim junačkom vse ok, ga bo reakcija mogoče "preskočila".
Dosti cartanja in uživanja ob tem obema!

ROŽICA

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 19:31:06   
najina pikica*
tudi naš žapček je star 3 mes in tudi mi smo bili danes 1.cepleni,nam je zdr, rekla da ko bo,če bo vročina narasla nad 38.5 naj mu damo calpon sirup in na nogico dajemo mrzle obkladke fiziološke

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 19:33:18   
cofek
reakcija lahko še pride, vendar bo (po moje) lepo prenesel. tudi jaz sem bila malce na trnih, ko je bil user posted image  prvič cepljen in sem ga kar naprej tipala, če je mogoče vroč.
Svečke ne vsebujejo antibiotikov, pač pa paracetamol, ki znižuje povišano T in blaži bolečine - isto kot lekadol, vendar je količina učinkovine precej manjša. Isto bi storila, če bi mu dala Calpol. Res pa ni potrebe, da bi preventivno kaj ukrepala. Boš videla ponoči oz. jutri zjutraj. Samo brez panike - si se pravilno "oborožila", če pa bo T nad 40°C, pa le pojdi do zdravnika.

drugače je pa vaš pravi korenjak - naš ima pri 5M to težo in dolžino. Lepo!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 19:43:59   
Samoyedka
Cofek, si mi z jezika vzela user posted image - svečke proti vročini niso antibiotik- velika razlika. Sigurno pa jih nima smisla dajati po nepotrebnem.
Naju čaka prvo cepljenje novembra, pa bomo videli kaj bo pri nas. Ima veliko dojenčkov reakcijo na cepljenje?

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 20:00:38   
S22
drugače je pa vaš pravi korenjak - naš ima pri 5M to težo in dolžino. Lepo!

user posted image user posted image user posted image NAŠ JE ČIST NAD POVPREČJEM JA, JE REKLA, VELIK IN TEŽEK JE LIH TOK KOT BI MOGL BIT PET IN ŠEST MESEČNI OTROČKI.user posted image
Svečke ni dobu, ker ni vročine še, tko da, bom vidla kaj bo pr naslednjem hranjenju okoli 4 zjutraj, če bo takrat bo pa pol svečko dobu.user posted image
Hvala lepa za odg., sej veste, prvič pač sem nevedna in mal radovednauser posted image

LP

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.