Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Vprašanje glede zdravje pred postopkom ICSI? 21.11.2008 14:21:31
Liba Biba
Ojla Punce!
Danes sem obležala in to točno 4 dni pred ICSIjem sem staknila hudo virozo . A bi mogoče slučajno kera vedela, če je to kak problem pri zanositvi in postopku, glede na to, da če si želimo zanosit in ne imet splava; da se ne bi potem kaj zgodilo?!?
RE: Vprašanje glede zdravje pred postopkom ICSI? 21.11.2008 14:33:40
Goldy
Liba Biba - 4 dni pred začetkom postopka ali že pred transferjem????
Haz sem že med postopkom jemala antibiotike..., po transferju je pomembno samo to, da ne dobiš prehude vročine, a bi lahko preprečila vgnezditev zarodkov. Drugače pa najbolje, da pokličeš svojega Ga ali pa sestre na SIII, če si na GK v LJ.
RE: Vprašanje glede zdravje pred postopkom ICSI? 21.11.2008 14:56:55
Liba Biba
Goldy.. čestitke.... navijam Zate in za Vas :)))))
Ne nisem na antibiotikih... samo sem pa letos imela zanimivo leto, tako da sem res ogromno antibiotikov prežrla... nisem še pred transferjem.... naslednji teden začnem z in potem postopek. Ok.. bom probala vzet čimveč naravnih zdravil, mogoče pa ne bo hudega ... upam vsaj