|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
3.8.2005 11:46:41   
IrenaO.
Po kolikem delanju na otročku ste začele uporabljati Klimofen,hvala in lep dan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
3.8.2005 11:52:58   
emaa
klomifen sem dobila po 19 mesecih, po opravljeni laparoskopiji, ker svojih ovulacij nimam

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
3.8.2005 12:09:23   
Marina_
Jaz sem klomifen začela jemati po 11 mesecih.In z veseljem povem da nama je pomagal že v prvem ciklusu9nebesa.Tako da le pogumno.Je pa res da funkcionira pri vsaki drugače.

LP frizerka:nosecka:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
3.8.2005 12:09:46   
Suana
sama sem dobila klomifen po enem letu takoj po thl operaciji.sedaj sem končala z drugim ciklusomin upam da 6.8 več ne dobim:hudicek:jemala sem pa 5 da ciklusa po 2 tableti na dan!!!
lp suzana:zajcek:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
3.8.2005 15:27:10   
Katjusa
Zivjo!

Jaz sem ga dobila po dveh letih truda.... Zdej ga bom jemala drugi mesec. prvi mesec sem jemala eno tabletko dnevno in ker ni blo nobenga ucinka na ultrazvoku se ni nic poznalo da bi jajcniki kej delai mi je gin povecal dozo na dve tabletki...

Lep pozdrav!
Katja

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
3.8.2005 15:28:45   
pika74
Draga IrenaO.

Rada bi opozorila na nekaj. Klomifen se ne uporablja kar tako po določenem času poskušanja.

To ni kar. To se uporablja s točno določenim namenom.

LP
:rozica:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
3.8.2005 15:29:18   
pika74
.. hotela sem napisat, pa se je zbrisalo.

To ni zdravilo kar tako, kot kakšen aspirin.

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
3.8.2005 16:49:33   
GoYa
ne, je kot klomifen :)-

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
3.8.2005 20:27:52   
pika74
:)-ja

in še neki - lahko se fajn zakomplicira - men po klomifenu ni blo fajn

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
3.8.2005 20:38:14   
lena76
tudi jaz sem si ta klomifen dobro zapomnila, pri meni ja namreč prišlo do hiperstimulacije jajčnikov in sem tako na koncu končala v bolnici...... drugo pa verjetno ne rabim povedat.

ampak vsako telo reagira drugače in drugače prenaša te hormonske zadeve.

pa veliko sreče :angel:

lena:rozica::rozica:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
4.8.2005 7:12:14   
emaa
jaz bom najbolj vesela, če zanosim, da mi klomifena ne bo treba več jemat, vpliva nate, pa ne samo pozitivno.

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?