|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
25.10.2004 8:45:53   
Neža81
Dobro jutro!

Drage moje, mi prosim povete, kolko dni pred (ne)pričakovano M ste delale te teste Romed, CB ... in vam je točno pokazalo?

LP, Neža :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
25.10.2004 8:50:45   
pravljica
neža si verjetno že prej prebrala...2 dni prej sem delala z Romed, pa je blo nakazano pozitivno...danes-1 dan pred M pa še s CB in je jasno da je plusek :)
če misliš prej delat si kupi Romed, tist ki je okol 400sit (najcenejši je mal čez 300sit)...je glih tak ziher po moje kot CB, pa ne pobere te s finančne plati ;)...probi pa piši čim prej...papa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
25.10.2004 8:53:33   
Tiamo
verjetno te odgovor ne bo zadovoljiv, jaz sem test delala 2 dni po izostali menstruaciji, pokazal je negativno. Po 5 dnevih se je pa pokazala rahla črtica. Žal se je končalo s SS :((.

Sem pa ta mesec verjetno isto na trnih kot ti. Zadnja menstruacija 1.10., imam jo pa na 22 dni. Počakala bom do petka.

Znakov ni nobenih, edino boleče prsi. :zmeden:

JE ŠE KATERA, KI JE IMELA ZADNJO :hudicek: M 1.10?????

Držim pesti za vse nas.

lp Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
25.10.2004 9:02:07   
pupika
Neža kolko dni prej boš probala. Jaz bom počakala do torka,če pa ne bo nič z menstruacijo, bom pa probala v sredo. Saj me že zdej full matra, da bi čez par dni probala, vendar sem rekla da je boljse ce mi M zamuja tri dni in bom potem probala ce bo kaj.

Želim ti :roza::modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
25.10.2004 9:03:48   
max
Pozdravljena Tia74!

Ja tudi jaz sem imela zadnjo M 1.10. Počakala pa bom še kakšen teden. Sicer imam tudi jaz boleče prsi, vendar so pomojem le znak za ponovno :hudicek: M.

No ampak mi se vseeno nedamo in držimo pesti, da končno le zagledamo :modri:

lp max

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
25.10.2004 9:03:59   
pupika
Tia držim pestke da bo kaj, ti bi pa lahko že probala CB, če imaš na 22 dni.

Želim ti :roza::modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
25.10.2004 9:06:53   
Neža81
Hmmmm..... romed še nisem nikol uporabljala? A so to mogoče tisti lističi ozki, ko pokažejo rezultat čez 5 minut?

Eh, jaz še morem kr nekaj dni počakat. M sem imela 6.10.04, tak da bi (NE)mogla naslednjo (NE)dobiti 3.11.2004.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
25.10.2004 9:08:48   
Neža81
M torej (NE) pričakujem naslednjo sredo, bom pa test poskusila v ponedeljek, 1.11.2004! MOgoče bo kaj pokazalo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
25.10.2004 9:10:51   
pupika
Romed je neki kasetni test, ki je podoben CB, le da z neko pumpico stisneš kapelce urina.
Samo mislim, da jih je več vrst, ker sem jaz takrat odštela za ta Romed test okoli 700 sit.

No Neža bova skupaj čakali na ne M.

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
25.10.2004 9:15:46   
Tiamo
Neža81 kok si dobra!!! Ti kar naredi test, ti bo lažje pri srčku in upam, da tudi pod njem :bravo::bravo::bravo:.

Max hvala ti, ampak bom počakala, sej vse vemo, da je :hudicek: nepredvidljiva in da lahko pride tudi kasneje. Pred SS sem jo imela na 25-28 dni, po SS pa točno na 22 dni, tako da se mi je lahko nazaj stabilizirala na 25-28 dni. SS je bil pred 4 meseci.

Verjetno se bom pa poskušala odklopiti od RR, ker potem samo o tem premišljujem...:kuza::kuza::kuza:

.... Tia74

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
25.10.2004 9:18:28   
Tiamo
No zdaj sem pa imena zamešala.

Max za naju :modri: ali :roza:.

Pupiki pa hvala in zgornja utemeljitev, ki je naslovljena na Max.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vprašanje
25.10.2004 9:23:27   
Tina31
Nežka, jaz sem ga prvič naredila v petek, to je bilo 4 dni pred pričakovano M in je pokazal zelo rahlo, komaj vidno črtico.Delala sem Romed.Potem pa še v soboto baby check in je blo spet pozitivno.Danes je en dan pred pričakovano M, sem delala CB in je pozitivno:bravo::)9nebesa9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vprašanje
25.10.2004 9:26:58   
Neža81
Upam, da bomo tui me v najkrajšem možnem času tako vesele, kot je vesela danes Tina30. Majko milo kak sem živčna, ko se spomnim, ki je še naslednja sreda.

Ta mesec so me pred O dnevi in med O zelo boleli jajčniki, oz. nekaj me je tak šipalo, prej pa nikol. Prvič se mi je zaj to zgodlo, da me je tak šipalo.

Pravijo, da so znaki nosečnosti povečane prsi. Hmmmm.... jaz že s temi mojimi naravnimi zgledam kot frizika, ka bo pa pol ko bom noseča...... bolš da nea študiram.... moj je reko da bom mela joške do koroške.
:love::love::love:

Ne vem, ki si bom modrce kupovala.... moj pravi, da imama doma še en šotor in ga lahko razrežema :)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vprašanje
25.10.2004 9:30:44   
pravljica
neža JAZ sem tudi vesela...

ja Romed je najcenejši v obliki lističev...sam men ne deluje glih ziher...oni drugi je pa kao neka kaseta v katero se s pumpico kane par kapljic...ta je pa videt tak dober kot CB...tega probi...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vprašanje
25.10.2004 9:31:52   
pi
Tudi jaz je ne čakam v petek 29.10. Nisem več mogla zdržat in sem naredila test pa je bil negativen :((. Upam, da sem ga delala prezgodaj in da je še kaj šans.
Zdaj sem se pa res odločila da si ga več ne bom kupila, saj če ga imam doma ne zdržim da ga ne bi naredila.
Na :modri: :roza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vprašanje
25.10.2004 9:33:55   
pravljica
pi, jaz sem delala test že 10 dni pred M...tak da nisi edina ki ne zdrži...sem si jih kar 6 kupla...pol pa vsaka 2 dni probala...pa je pokazalo 2 dni pred M :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vprašanje
25.10.2004 9:36:50   
pi
Čestitam pravljica :bravo::bravo::bravo:, upam, da pridem kmalu za tabo med srečke :nosecka:.
zdaj si mi spet dala upanje, da so še šanse da se pokažeta :modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vprašanje
25.10.2004 9:47:29   
Neža81
Zdaj pa je kar nekaj novih nosečk - nataliteta raste :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Jaz bom tui dva dni prej probala, čeprav bi že najraje danes, pa je komaj dva tretji dan po ovulacijskih dnevih. Kak so ti dnevi čakanja mučni, a ne? Pa nikam ne minejo!!! Jaoooooooo......

:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vprašanje
25.10.2004 9:51:54   
pupika
Pravljici in Tini iskreno čestitam.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Želim vama zdravo in kar seda lepo nosečnost.

Upam, da bomo še me ki čakamo, v bližnji prihodnosti tudi zagledale :roza::modri:

Za vse nas držim pesti za :duda:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vprašanje
25.10.2004 10:46:23   
Neža81
Zdravo Tinkamiška!

Saj ne bom delala prehitro ... kaka dva dni prej :)-:)-. Pa veš ki je še nasledna sreda ... jaooooo.... Mogoče bo v pondelk naredla... no ne vem.

Ammmm.... neka me zanima..... tiste ki ste že :nosecka:, kdaj so se vam začeli pojavljati znaki nosečnosti, boleče prsti, slabost, ...... koliko dni po O?

9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vprašanje
25.10.2004 10:53:38   
pravljica
neža...jaz še nimam nobenih znakov...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vprašanje
25.10.2004 11:57:07   
naja78
živjo pupika.tudi jaz sem mela zadnjo M 8.10.......
torej nama mora skupaj približno pokazati.a se kej trudiš???
jaz se počutim kot filana paprika.

bodi pridna pa sporoči novičko.držim pesti.
naja 78:miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vprašanje
25.10.2004 12:02:53   
Neža81
Naja in pravljica!

Me torej skupaj čakamo na M:hudicek:, oz. na :modri::roza:. Jaz sem jo imela 6.10.04 in bi jo po mojem izračunanu (ne)morala dobiti 3.11.2004. Aaaaammmm-..... a bota kaj prej delale teste? Kolko se jaz poznam bom dva dni prej naredla...:zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Vprašanje
25.10.2004 12:06:16   
kimi
Neža raje še malo počakaj. Saj se ne mudi ziher je ziher

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Vprašanje
25.10.2004 12:06:22   
pi
Jaz sem imela zadnjo 2.10 pa sem danes naredila test pa je bil negativen :((. Zdaj pa sem po eni strani spet tako razočarana, po drugi strani pa se tolažim s tem da sem ga delala prehitro. Najbolj na živce mi gre to čakanje še bolj pa če mi lažno zamuja m:hudicek:. Prej ko nisva delal na :duda: mi ni nikoli zamujala, zdaj pa. To je za znoret.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Varčevanje za otroka
jenkica

Ali imate odprt varčevalni račun za otroka?

da (49%)

ne, vendar ga nameravamo odpreti (22%)

ne (29%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!