Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 8:05:58
|
|
|
|
Amoss
|
Meni se je ravno včeraj zgodilo isto, smeti je prinesel do predsobe in v tem času ko si je oblekel jakno pozabil na njih in odšel od doma, smeti pa pustil v predsobi.Sem bila jezna ko .
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 8:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A sam moški to? K men se tud dostkrat kaj podobnega zgodi
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 8:54:59
|
|
|
|
rija
|
o tema zame sprijazni se s primerkom moj bi še pimpiča doma pozabil, če ga zjutraj ne bi na wc tišalo
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 8:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija o tema zame sprijazni se s primerkom moj bi še pimpiča doma pozabil, če ga zjutraj ne bi na wc tišalo Kaj bi bila srečna, da bi ga imela cel dan pri sebi. Pimpiča, mislim
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 8:57:37
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija o tema zame sprijazni se s primerkom moj bi še pimpiča doma pozabil, če ga zjutraj ne bi na wc tišalo ej polulala se bom od smeha Drugače pa moj ne pozablja ampak jz
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 9:09:01
|
|
|
|
Zamima
|
uf,... bilobil, vsekakor
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 9:13:00
|
|
|
|
barika
|
Sem mislala, da je samo moj tak. , bilobil ne bo pomagal, ker ga bo pozabil pojest, tako da se kr sprijazni s primerkom.
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 9:14:20
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima uf,... bilobil, vsekakor men ne pomaga
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 9:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca A sam moški to? K men se tud dostkrat kaj podobnega zgodi enako
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 9:45:47
|
|
|
|
CatJa
|
Hja, kaj pa vem, če je to samo moška lastnost. Kaj pa EMŠO?
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 11:29:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ uspe pozabit, da mora odnesti smeti? Odg: V nekaj stotinkah sredi stopnišča... Naj mu kupim bilobil ali se sprijaznim s primerkom? V nekaj stotinkah, definitivno. S tem da mu rečem vsaj 3x, potem pa sama odnesem. Jaz sem se sprijaznila.
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 12:04:26
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ uspe pozabit, da mora odnesti smeti? Odg: V nekaj stotinkah sredi stopnišča... Naj mu kupim bilobil ali se sprijaznim s primerkom? V nekaj stotinkah, definitivno. S tem da mu rečem vsaj 3x, potem pa sama odnesem. Jaz sem se sprijaznila. tudi jaz.
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 12:34:48
|
|
|
|
barika
|
Jaz pa vztrajam, da jih odnese, če je že obljubil, da jih bo. Drugače lahko vsako stvar, ki jo je obljubil "pozabi", pa naredim vse namesto njega.
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 13:10:06
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ uspe pozabit, da mora odnesti smeti? Odg: V nekaj stotinkah sredi stopnišča... Naj mu kupim bilobil ali se sprijaznim s primerkom? V nekaj stotinkah, definitivno. S tem da mu rečem vsaj 3x, potem pa sama odnesem. Jaz sem se sprijaznila. Ja, saj s tem računajo. Življenje je samo igra. Če si preveč živčen in neučakan, izgubiš. Odneseš smeti sam. Aja, jaz ne odnašam smeti, postavim jih pred vrata in čakam, da je komu kup prevelik, pa ga odnese. Deluje.
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 13:34:23
|
|
|
|
nejcko
|
Mojemu jih pred vrata postavim, pa jih še spregleda. dobesedno mu jih moram v roke porinit, predno gre skozi vrata
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 13:38:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina jaz ne odnašam smeti, postavim jih pred vrata in čakam, da je komu kup prevelik, pa ga odnese. Deluje. Se strinjam. Pri nas je enako.
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 16:37:22
|
|
|
|
muška
|
pri nas ne pomaga nič drugega kot to, da jih sama odnesem. Včasih so v predsobi že 3 vreče smeti in še kakšna škatla zraven, pa gre elegantno mimo, včasih jih celo prestopi
|
|
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 30.12.2008 21:39:17
|
|
|
|
blaža
|
Pri nas je problem obraten. Se grdo sliši, ma priznam, da mi vrečka ni nikoli dovolj velika. trpam in trpam. Moj ma pa smeti na čez. veno jih on da ven iz kante in odnese.
|
|
RE: Vprašanje: Kako hitro moški 31.12.2008 12:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, ponavadi je na mojo prošnjo odgovor ; a takoj rabiš? A Lahko malo počakaš? In če ne vztrajam s prec ali takoj ni nikoli, kot pri otrocih... Pa da jih postavim takoj za vrati tudi deluje, ja. Pre dvrati pa ne, ker se mali potem spremeni v smetarja.
< Sporočilo je popravil decembrka -- 31.12.2008 12:52:03 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?