Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje-prvipregled v MB (amb.nepodnosti) 10.5.2006 13:00:06
|
|
|
|
saša80
|
na tem prvem pregledu, greš samo do zdravnice kjer vse podatke vpiše v kartoteko in te vpraša par splošnih uprašanj... dedne bolezni v družini, kakšna je menstruacija la maš redno al neredno, vpraša te tut če si bila kdaj že kaj operirana..sprašuje pa tebe in tvoje partnerja..potem dobiš kup napotnic..mislim da jih je nekje 6 al 7 ( zakri-preizkave) to je vse...potem čez čas pa greš dat kri in ko imaš vse izvide se naročiš in čez nekje 2 meseca greš spet k svoji zdravnici da pogleda izvide in postavi diagnozo in napiše kakšne tablete ali kaj drugega.. upam, da sem ti pomagala, če pa te kaj zanima pa kr vpraši al tu al pa privat.. lp saša
|
|
|
|
RE: Vprašanje-prvipregled v MB (amb.nepodnosti) 10.5.2006 14:37:54
|
|
|
|
vampirka
|
Najbolje je, da se naročiš na 2.pregled takoj, ko končaš s prvim...ker so čakalne vrste res dolge. Sam razgovor moče traja 10-15 minut, ampak čakanje pred tem je pa včasih kar dolgotrajno (to pišem, če si planirala slučajno samo par ur dopusta vzeti tisti dan...).
|
|
|
|
RE: Vprašanje-prvipregled v MB (amb.nepodnosti) 10.5.2006 14:46:35
|
|
|
|
tiaz
|
Najlepša hvala za informacije. Naročena sem ob 12,30 uri in upam, da ne bom predolgo čakala, ker imam ob 16 uri že predavanje na EPF-u. Saj bo. Upam, da. Še enkrat hvala ! Lepo mi bodite ! Tiaz
|
|
|
| Stran: [1] |
Dostava hrane na dom ksenija12Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom? da, enkrat tedensko (
8%)
da, enkrat mesečno (
7%)
da, ampak zelo redko (
33%)
ne, ni mi všeč (
10%)
ne, je predraga (
7%)
ne (drugo) (
35%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!