Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vprašanje, prosim za pomoč 20.12.2007 10:39:03
|
|
|
|
Pat74
|
Imam problem, oz. sem že kar mal zaskrbljena, ker mi še nikoli od kar sem jo dobila, ni toliko zamujala(zamuja mi 5 dni, no nekatere boste rekle, da to ni nič, meni se to pač še ni zgodilo, samo v obeh nosečnostih!, imam redno menstruacijo na 28 dni) - CB pa mi je ža 2x pokazal očitni minus. Gre pa za to, da imam očitno tudi vnetje mehurja, saj skoz hodim na WC, me peče - sumljive pa so me tudi ledvice, ker me ravno tam boli. Bojim pa se tudi, če nimam slučajno kakšne ciste, čeprav mislim, da bi mi ginekologinja to povedala zadnjič na pregledu! Torej zanima me, kakšan je zanesljivost CB po vaših izkušnjah, če ste bile npr. bolne. Drugače pa v vsakem primeru letim k zdravniku, pa bom rekla, da mi naj pogledajo še kri. Se vam zahvaljujem za odgovore!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.