|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje!
13.4.2006 18:14:41   
sončica1
Tiste k ste mele operacijo pregrade, kdaj se začele po operaciji delati na otročku?Men so rekl dva meseca ampak men se zdi to tok dolgouser posted image . Jest bi rada bla čimprej srečkauser posted image .
Aja pa še to kok časa po operaciji naj bi se izogibale špotu(tek, hoja v hribe...)?

Hvala vam za odgovore in lep dan še naprej.

s.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje!
13.4.2006 21:22:16   
vampirka
Jaz sem se z vsem vrstami user posted image  začela ukvarjati takoj z začetkom novega ciklusa (cca. 4 tedne po operaciji). S projektom user posted image  pa naj bi počakala en ciklus, da se ti sluznica obnovi - nekateri G menijo, da celo več...ker v nasprotnem primeru naj bi bila večja možnost za ss.

Pa veliko sreče!user posted image user posted image

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 8:16:06   
LUNA06
Pozdravljena!
Sama sem imela isto operacijo pred točno mesecem dni.Potem sem počakala še eno user posted image  in zdaj sem ravno v času O, k z user posted image  pridnouser posted image . Sem pa imela kar nekaj problemov, saj sem po operaciji krvavela cca. 4 tedne. Tako da upam, da bo vseeno OK.Drugače so tudi meni rekli, da naj bi počakala 2 ciklusa.
Kdaj pa si imela operacijo?Imaš kakšen izcedek?

LP

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 8:52:33   
VITA74
Midva sva počakala en ciklus...do prve M in potem akcija user posted image

Srečno!

srečna

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 11:34:00   
sončica1
Hvala vam za odgovore.

Luna06 jest sem krvavela kake 4dni (kvi je blo za en vložek) od takrat naprej pa nobenega izcetka. Aja operacijo sem mela pred 14-imi dnevi. A je katera dobila kakšne kont.tablete?Men jih je gen. predpisala za en ciklus zaradi sluznice?

Lepo se mejte in lepe praznike.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 13:37:57   
VITA74
sončica1

meni ni predpisala nobenih tablet, do prve M nisva nič user posted image  da ne bi prišlo do kakšnega vnetja.

lp user posted image

srečna

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 15:11:41   
LUNA06
Meni so rekli, da naj jem tabletke še nekaj časa.Če jih ne bi že imela, bi mi jih seveda predpisali.

Pozdravček!

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?