|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje!
13.4.2006 18:14:41   
sončica1
Tiste k ste mele operacijo pregrade, kdaj se začele po operaciji delati na otročku?Men so rekl dva meseca ampak men se zdi to tok dolgouser posted image . Jest bi rada bla čimprej srečkauser posted image .
Aja pa še to kok časa po operaciji naj bi se izogibale špotu(tek, hoja v hribe...)?

Hvala vam za odgovore in lep dan še naprej.

s.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje!
13.4.2006 21:22:16   
vampirka
Jaz sem se z vsem vrstami user posted image  začela ukvarjati takoj z začetkom novega ciklusa (cca. 4 tedne po operaciji). S projektom user posted image  pa naj bi počakala en ciklus, da se ti sluznica obnovi - nekateri G menijo, da celo več...ker v nasprotnem primeru naj bi bila večja možnost za ss.

Pa veliko sreče!user posted image user posted image

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2006 8:16:06   
LUNA06
Pozdravljena!
Sama sem imela isto operacijo pred točno mesecem dni.Potem sem počakala še eno user posted image  in zdaj sem ravno v času O, k z user posted image  pridnouser posted image . Sem pa imela kar nekaj problemov, saj sem po operaciji krvavela cca. 4 tedne. Tako da upam, da bo vseeno OK.Drugače so tudi meni rekli, da naj bi počakala 2 ciklusa.
Kdaj pa si imela operacijo?Imaš kakšen izcedek?

LP

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2006 8:52:33   
VITA74
Midva sva počakala en ciklus...do prve M in potem akcija user posted image

Srečno!

srečna

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 11:34:00   
sončica1
Hvala vam za odgovore.

Luna06 jest sem krvavela kake 4dni (kvi je blo za en vložek) od takrat naprej pa nobenega izcetka. Aja operacijo sem mela pred 14-imi dnevi. A je katera dobila kakšne kont.tablete?Men jih je gen. predpisala za en ciklus zaradi sluznice?

Lepo se mejte in lepe praznike.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 13:37:57   
VITA74
sončica1

meni ni predpisala nobenih tablet, do prve M nisva nič user posted image  da ne bi prišlo do kakšnega vnetja.

lp user posted image

srečna

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 15:11:41   
LUNA06
Meni so rekli, da naj jem tabletke še nekaj časa.Če jih ne bi že imela, bi mi jih seveda predpisali.

Pozdravček!

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?