Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 21:24:57
|
|
|
|
Makica 79
|
Zdaj pa bi vas res vse prosila za kakšen pameten nasvet,mnenje....? Za kaj gre;v naši družini in širše (sestrične,sorodnice,kolegice,prijateljice,znanke,sošolke), od vseh se je nabralo ogromno otroških stvari.(govorim o oblačilih). Po vsem prebiranju in ločevanju (tiste rastrgane in poflekane so romale v smeti),jih je ostala se ena velika vreča takih malo starejših rekla bom majčkeno nemodernih različnih kosov (od zokenčkov,kapic,pajackov)ma vsega. V glavnem stvari so še vsekakor za uporabit in mi je nekeko žal da bi vse skupaj vrgla v smeti,ker mislim da bi mogoče komu prišlo vsaj nekaj od tega prav.(večinoma so najmanjše stvari do cca enega leta). Bila sem kar dolga,zanima pa me če mi lahko katera svetuje kaj naj z vrečo,ali jo naj preprosto vržem v smeti kot so mi tudi eni svetovali, alo ne? Hvala
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 21:27:08
|
|
|
|
novopecena
|
daj na male oglase pod rubriko podarim alpa na podarimo.si veliko ljudi ima finančne težave in jim vsaka podarjena zadeva prav pride
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 21:27:49
|
|
|
|
Netopirčy81
|
V porodnišnici bi bili gotovo veseli teh oblekic. Jaz sem jih že nekaj podarila jeseniški p. in so bilil veseli
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 21:28:04
|
|
|
|
ada2
|
nikakor ne! nesi na Karitas ali Rdeči križ. jaz včasih take stvari odpeljem v sosednjo državo v bližnje romsko naselje.
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 21:49:03
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Pred kratkim sem jaz dobila tale mail, mogoče bi bili pa tile veseli? Drage prijateljice / prijatelji ! ...če se boste v kratkem namenile "prevetriti" svojo garderobo in ne veste, kam z viškom, vam bomo v našem Kriznem centru hvaležne za: 1. brisače 2. rjuhe 3. pregrinajala za dojenčke 4. pižame 5. trenirke 6. spodnje hlače 7. kuhinjske krpe Velikosti za ženske in otroke. Hvala v naprej in lep pozdrav, Ženska svetovalnica Langusova 21, LJ Tel.: 01 251-1602 p.s. pridemo iskat
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 22:02:29
|
|
|
|
Blejka26
|
ja res je..škoda je metati v smeti stvari ki jih nekateri potrebujejo.Taki ki jih potrebujejo verjetno nimajo interneta doma,da bi videli oglas.probaj na drug način..kaj pa vem..mogoče pa kdo tukaj na rr-ju pozna koga..
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 22:13:30
|
|
|
|
tropical
|
Jaz tudi tako mislim, ne vrzi stran, ampak podari komu, mogoče v tvojem kraju kdo to potrebuje, različne ustanove zbirajo obleke. Vrženo stran ne bo nobenemu v korist..
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 22:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni treba metat stran....vsaj tukaj na Dobrodelnosti objavi...
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 2.4.2008 22:37:27
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Jaz tudi tako mislim, ne vrzi stran, ampak podari komu, mogoče v tvojem kraju kdo to potrebuje, različne ustanove zbirajo obleke. Vrženo stran ne bo nobenemu v korist.. Se strinjam.
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 3.4.2008 7:10:38
|
|
|
|
Lunca1
|
Makica od enega znanca sestrična gre poleti v Tanzanijo in zbirajo take stvari za otroke. Ti bom poslala na zasebno, ker ne vem če lahko objavim njen mail.
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 3.4.2008 9:12:02
|
|
|
|
Tracy
|
www.podarimo.si lp
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 3.4.2008 9:15:40
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz take stvari nosim na RK.
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 3.4.2008 9:42:16
|
|
|
|
Felicity
|
Kaj pa zabojnike za obleke?
|
|
|
|
RE: Vprašanje za vse mamice 3.4.2008 12:22:40
|
|
|
|
BUŠICA
|
že več let nosim cotike na rdeči križ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?