Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje za seminarsko 27.1.2012 12:02:59
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Zanima me nekaj, če mi zna kdo povedat. Pišem seminarsko in se mi je ustavilo pri "lastništvu" prostovoljnega gasilskega društva. Kdo je lastnik? Občina, gasilci, nihče? Nimam pojma Mi zna kdo to povedat, lepo prosim??? Kolikor je meni znano, si društva ne more nihče lastiti, ima pač svojega predsednika, ustanovitelja... Za kaj več pa si poglej: http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200661&stevilka=2567
|
|
|
|
RE: Vprašanje za seminarsko 27.1.2012 12:09:39
|
|
|
|
LuLu
|
Sem na Bizi.si pogledala in tam je pri vseh kaj sem jih odprla, pisalo: poreklo kapitala: - domači kapital vrsta lastnine: - ni podatka o vrsti lastnine. Mogoče bi ti kak PGD povedal, glede na to, da so to društva.
< Sporočilo je popravil LuLu -- 27.1.2012 12:10:12 >
|
|
|
|
RE: Vprašanje za seminarsko 27.1.2012 12:22:58
|
|
|
|
Paštetka
|
Lastnika društva ni. Nekdo je ustanovni član, potem ta skliče potencialne može, gasilce, ki se bodo včlanili, ustanovijo odbor in potem društvo potrdijo na občnem zboru in društvo registrirajo. Društvo ima tako predsednika in dolečene može v odboru. Npr. če pa gledaš lastništvo opreme, ki ga nabavi društvo, računalnike, vozila.... je lastnik društvo. Fnančna sredstva se ponavadi zbirajo preko dobrodelnih prispevko, članarin... in s temi sredstvi si potem nakupijo osnovna sredstva, katerih lastnik je društvo. Samo društvo pa nima lastnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?