|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
1.3.2005 14:03:17   
Čiračara
Lep pozdrav vsem!

Vse tiste v 12 tednu, kakšni so kaj vaši trebuščki?
Pri meni je zelo malo spremembe, oblečem še skoraj vse hlače:ups:...Zanimajo pa me tudi izkušnje tistih, ki so to dobo že dale skozi:)

Lep pozdrav in uživajte9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje
1.3.2005 14:23:32   
saba
jaz že od 8t ne morem obleči svojih hlač....

pa tudi zredila sem se že za 2,5kg

lp
saba:pujs:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje
1.3.2005 14:58:56   
Olivija
Živjo,

15 teden in nosim še kavbojke ter druge hlače, res je, da je pas pri teh hlačah malo nižji.

Se pa trenutno čudim, kdaj se bo pokazal trebuh :zmeden2:

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje
1.3.2005 15:11:23   
saba
ma joja vse tako pišete, kako ste še vedno iste jaz pa sem ko en :pujs:

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

jaz jih bom ziher do konca nosečnosti nabrala čez 20kil:(

lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje
1.3.2005 15:31:40   
Vrtnica1
Saba, nisi edina, tudi jaz jih prav pridno nalagam:hudicek: Sem jezna ko :hudicek:. Ma, bomo pa potem bolj hiter hujšale :)-
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vprašanje
1.3.2005 16:07:04   
Mirna*
Za mano je tud 12 t, hlace pa lahko oblecem se dvoje...vse ostalo mi je premajhno oz. preozko. Sem se zredila ze 3 kg...Pa vem, da se jih bom se ene 15. Pa kaj cmo? Sej bo slo po porodu dol...slej ko prej:)-Ko sem 1.rodila, mi je slo s samim porodom dol 13 kg. Tkoda punce, ni panike...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vprašanje
1.3.2005 17:26:09   
dojenček
Punce ne se sekirat, ko sem jaz bila noseča sem se zredila za 25kg tak da mi je blo vse premalo, že kar hitro, saj sem se redila ko :hudicek:.
Nisem se nič sekirala,saj sem po porodu izgubila takoj 16kg.
Sedaj pri skoraj enemletu starem sinu pa lako oblečem vse kar sem pred zanositvijo nosila prav vse hlače so mi prav, skratka ne se sekirat ker boste hitro shujšale še vedele neboste kdaj so kile šle dol.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vprašanje
1.3.2005 18:00:41   
Jessy
V 12. tednu sem imela že malce trebuščka, tako da sem oblekla le še dvoje hlač, ki sem jih nosila že prej in sicer zato, ker me niso popolnoma nič tiščale, ker so iz elastana. Do 12. tedna sem dobila 1,5 kg.
Trebušček pa mi je vidno začel rasti po 14. tednu. Danes sem skupaj imela 3,5 kg več, kot pred zanositvijo. Sestra me ni nič okregala, čeprav to običajno počne. Očitno ni preveč. :bravo:

Danes sem bila drugič v posvetovalnici in mi je rekel G, da kar dobimo do 26. tedna gor, gre takoj dol. Kar pa se nalaga po 26. tednu, so pa tisti kg, s katerimi se potem po porodu borimo, da se jih znebimo.
Sem tako vesela, ker sem danes spet videla svojega sončka, naslednjič pa bo morfologija.9nebesa

Pa lepo in zadovoljno nosečnost še naprej.

lp, Jessy in :duda:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vprašanje
1.3.2005 18:22:21   
ninocka
Jst sem bla dones na rednem pregledu pri ginekologinji in mi je zmerla trebušček, čeprav ga nč nimam :zmeden:
Še zmeri so mi prav vse moje hlače (celo prevelike), poleg tega sem pa shujšala, kljub temu da jem normalno in nimam nobenih slabosti. Pa smo potem z zdravnico ugotovile, da se mi je verjetno prebava spremenila, ker sem bila pred zanositvijo na dieti.

So pa ugotovili, da sem Rh -. :(

LP, :rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vprašanje
1.3.2005 18:42:11   
dojenček
ninočka - Če si Rh-,:( ti priporočam da greš v lekarno in si tam kupiš sirup da se ti Rh izboljša. Jaz ga sama nisem jemala tako, da nevem kako se mu reče, vem pa samo to, da je velika steklena flaša ki stane okrog 3000 sit in zelo pomaga.
To vem zato,ker ga je moja prijateljica jemala.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vprašanje
1.3.2005 19:03:58   
san
jaz sem se pri prvi nosecnosti zredila 18 kg pa se mi je v trbuh malo poznalo, tako da se je zacel spreminjati je bilo sele v petem mesecu nosecnosti, sem sele zadnje dva meseca zacela nosit nosecniske hlace, na koncu sem se lahko se vedno prepognila in zavezala cevlje

medtem ko se mi je pri drugem otrocku telo zacelo spreminjati ze po dvanajstem tednu in dolocenih hlac nisem vec mogla oblect, in sem v petem mesecu nosecnosti pricela nositi nosecniske hlace, pa tudi na koncu sem se z veliko tezavo obuvala

lep pozdrav

:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vprašanje
1.3.2005 19:14:33   
bobek05
Jaz sem v 23t. Upam, da se ne grizeš zaradi tega, ker nase spraviš še vse svoje hlače. Jaz sem morala menjati VSO garderobo pri 10t - brez heca. Trojne nosečniške hlače, pa 1 noseč. trenirko, pa malo večji plašč ... Zdaj sem morala še kupiti 2 večja modrca (ker sem iz 75B prišla na 85C - moja sestra mi pravi Dolly Buster), ta prve nosečniške hlače mi niso več prav (so ble raztegljive samo odzgoraj), ker imam okrog trebuha 104 cm, predvčeraj pa sem si dala prestavit gumbe na tem (malo večjem) plašču, ki sem kupila nedolgo nazaj.

Jaz sem bila že pri 12t ogromna - se mi je trebuh ful videl, kakšno pa je stanje sedaj, pa je bolje da ne omenjam, ker me je že itak kap ob misli, kakšna bom na koncu.

Zato, BODI SREČNA ker nase navlečeš še vse svoje cote in da imaš tako "malo" spremembe v velikosti trebuščka. Jaz imam rok 3.7., pa vsak misli, da ga imam aprila...:((:((

Trebuh bo še zrasel... Enim se opazi komaj v 5. ali 6. mesecu...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vprašanje
1.3.2005 19:57:02   
Pia73
:)-:)-:)- saba ti si kot :pujs: jaz pa kot :sloncek:

tudi jaz v 12. tednu nisem več oblekla nobenih starih hlač,... kg gredo gor z nadzvočno hitrostjo,... :((

Pa saj sem se prvič tudi zredila za najmanj 20 kg( se na koncu nisem hotla več vagat) pa sem potem vse izgubila, sicer počasi a vendarle,....

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vprašanje
1.3.2005 20:53:42   
dunja1
Jaz sem tudi v 12.tednu,pa lahko se tudi vse hlace oblecem.Pa ni to nic cudnega,saj hrane se pogledat ne morem,kaj sele jest:(
Sem pa vcasih napihnjena kot en balon,pa se te zelezove tablete so me zaprle kot bi imela rito zasito;)
Bo ze bolje,a ne?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vprašanje
2.3.2005 8:16:06   
inara
Jaz pa se štejem kar k srečnicam.Sem v 27. tednu in nosim še skoraj vse hlače kot prej (razen kavbojk si ne vlečem gor).Sem si kupila ene nosečniške in sem jih pred dnevi oblekla, ampak vidim, da bom mogla z njimi še počakat, ker so mi non-stop lezle dol.Zredila pa sem se 2 kili.Včeraj sem bila v materinski šoli (prvič) in ugotavljam, da se mi glede na ostale pozna zelo zelo malo.Bomo vidli kdaj bo mene razneslo;)

Inara in njen:duda:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vprašanje
2.3.2005 14:31:50   
saba
punce jaz grem danes po prve nosečniške hlače

ker sem kot :pujs: moram kupit nove, pa čerpav mi je sestra posodila njene nosečniške obleke, pa mi ni nič prav. Sam ona je vse tiste hlače nosila do poroda:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: mene je strah.

no ko sem na sebe vlačla še hlače z naramnicami sem se pa začela malo cmizdit, saj si nisem mogla spredaj zapeti zadrge čez joškice......:(

tako da danes akcija.......čeprav me ni volja, ker vem, da za moje dolge noge mi bo vse prekratko:((:((:((

no lep pozdrav vsem nosečkam, ki se lepo redite kot ene :pujs: kot jaz.

lp

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vprašanje
2.3.2005 15:04:23   
ninocka
ojla,
sej moja kri je drugac OK, samo v 28.tednu moram dobit potem eno inekcijo za zaščito otročka (tko so mi učeri pri zdravniku povedali). Baje ni nic hudga, niti ni kaj komplicirano.

je pa mojo mami skor kap, ko sem ji povedala, ker se je tega najbolj bala :zmeden:

mi je potem rekla, da ne ve po kom sem dobila to krvno skupino (pri nam v družini sem edina negativna), pa sem ji rekla, da to mora pa ona vedt, sej me je ona iz porodnišnice prnesla :)

moram si sam mal literature nabavt, da preberem zakaj točno je inekcija, itd...

LP; :rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vprašanje
2.3.2005 17:26:54   
dojenček
ninočka - jaz sem slišala, da naj bi to inekcijo dobile vse ženske ki so Rh-negativne takoj po porodu ne prej.
Ta inekcija naj bi bila namenjena temu, da če boš imela še kakšnega otroka, da bo z njim vse vredu.

To vem predvsem zato, ker mi je to povedala moja prijateljica, ki je Rh-negativna in je to dala skozi.

Želim ti čim lepšo nosečnost 9nebesa!

LP

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vprašanje
2.3.2005 22:08:37   
Barbara L
LP

V 12 tednu sem mi še ni nič poznalo in sem bila kar malo razočara, saj sem komaj čakala, da bom PRAVA NOSEČKA :nosecka:.

V albumu si lahko ogledaš slikco, sicer iz 23. tedna, vendar buši še vedno ni bil tisti ta-pravi, saj se čez obleko še ni nič videlo.

Danes, 29t pa sem že prava bajsika +8,5 kg :sloncek::nosecka::sloncek::nosecka::sloncek:

Barbara L:metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vprašanje
8.3.2005 10:47:52   
ninocka
dojenček - ja, jst sem tut prebrala, da jo dobiš po porodu, ampak baje jo dajo tudi že v 28 tednu. Mogoče bom pa 2 fasala :)-
Mi je pa čist vseen - tud, če jih 10 dobim, sam da bo s pikcem/pikico vse OK!

Je pa ful mal literature na to temo - komi, da sem našla en članek, da sem mal bolj razumela zakaj inekcija in kaj sploh pomeni zame in otročka Rh-.

Hvala za lepe želje,

LP :rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?