Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 23.1.2008 16:32:08
|
|
|
|
frutka_
|
Meni je naenkrat nehalo biti slabo...samo to. Ampak ker smo bili ravno na morju sem mislila, da je to od klime in počitka .
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 23.1.2008 17:47:21
|
|
|
|
trchy
|
jz nisem nč posebnega opazila... sem se že prej fajn počutla. edino sanjalo se mi je 3 tedne preden sem šla na UZ k G in je ugotovil, da je plodek nehal rast,da me hočejo ubiti - res, vsako noč me je mora tlačila, da je vojna in da hočejo ubiti meni, ki sem noseča... in so me oziroma najino pikico
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 23.1.2008 17:49:18
|
|
|
|
trchy
|
aja še to, še isti dan, ko sem imela abrazijo, so more izginile in spet sem lahko spala
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 23.1.2008 17:59:49
|
|
|
|
Muca83
|
Meni je tudi plodek umrl. In tudi meni je nenadoma nehalo biti slabo. Kar tako čez noč. Me je prijela panika, ampak potem so vsi ostali znaki še vedno bili (napihnjen trebuh, boleče prsi, tudi "ščipanje" v trebuhu) in sem se pomirila. Skoraj tri tedne kasneje na NS pa In po izračunu glede na velikost, se točno ujema dan ko mi je nehalo biti slabo z dnevom, ko naj bi umrl.
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 23.1.2008 18:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji pikici je srček nehal biti v 10.tednu. Naenkrat mi ni bilo več slabo, pa tudi prsi so me čez noč nehale boleti, prej je blo pa katastrofa, da še spat ponoči nisem mogla. Aja, pa dobila sem čudne izcedke, nakazovali so na kri. špikal me je pa skos, ko je srček bil in tudi ko ni več.
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 24.1.2008 8:05:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Hvala vam punce za odgovore... Žal mi je, da ste morale to dati skoz ... Sama sicer nisem doživela tega (sem pa ss zaradi kromosomske nepravilnosti) ... Zdaj sem v 7 tednu in se prav nič ne počutim noseča - edini znak so boleče in napete prsi in to je to... ničesar drugega, nobene utrujenosti, nobene slabosti... Kar je sicer super... ampak tako veste kake smo ženske - paničarimo za brezveze ... lp
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 24.1.2008 10:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se pa počutila super, brez problemov... Moj edini slab sintom je bil, da sem se vsem bala povedat da sem noseča. Moj mož je bil ful vesel. Vsem je povedal in smo nazdravljali in vse, da bova oči in mami maja 2008, a jaz sem vsakemu povedala, da če bo vse v redu, če pridemo do konca. Ne zaradi, ker ga nisem hotla, ali k si ne bi želela, a neki šesti čut mi je pravil, mogoče, da nekaj ne bo v redu. V 14 t je otroček zaspal in imela sem ss. Mogoče si jaz to zdej zamišlam, mogoče to delate vse, tudi tiste ki ste donosile zdrave otročičke. NE VEM. A upam, da drugič ne bom imela takih misli... lp in srečno
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 24.1.2008 11:06:40
|
|
|
|
Mavrica32
|
Misli, ma ja veš jaz, že prvič nisem hotela delat muhe s slona. Drugič sem pa začutila, po trebušni gripi, kar naenkrat da je nekam mirno tam spodaj, mislim, da mi je takrat umrlo, če je kaj bilo. Tretjič pa sem celo malo bolj upala. Prvič sem pomislila o otroški sobi. Tako, da slutnje. Četrtič ne vem, kako bo. Zadnjič sem delala na pozitivni misli preko knjige... verjetno bom sedaj knjigo prodala antikvarjatu. A strah pred tem, da ne bi mogla met otrok... izvira pri meni iz preteklosti. Ker sem pač kot otrok doživljala stiske moje tete. Vendar je to zamrlo in, ko sem prvikrat zanosila nisem komplicirala in paničarila. Psiha verjetno zelo vpliva na otroka. Samo ne verjamem pa več, da lahko z zavestno pozitivno miselnostjo in samo programiranostjo preprečiš, da se ne zgodi, kar je genetskega.
|
|
|
|
RE: Vpr za tiste, ki so doživele "zastoj... 24.1.2008 22:49:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, povsem vas razumem. Meni se je tudi že dvakrat zgodilo, da sem začela krvaveti. V tretje upam na najboljše, najprej pa me čaka še histeroskopija. Mavrica32, tebi niso delali nobenih preiskav?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?