Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vplivi hrane, ki jo zaužije doječa mati n 5.2.2005 22:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroka napenjajo (se kremži, izpušča pline,... in nas ponoči ne pusti spati ;-): - stročnice - čebula - citrusi - hruške - delno ananas in kivi - gazirane pijače - več kot pol litra mleka na dan - jedrca (orehi, lešniki, kikirikiji,...) To velja tudi za vse izdelke iz naštetega: čaje, kompote, marmelade, štrudelj,...). Priporoča se več izdelkov iz predelanega - fermentiranega mleka (skuta, jogurt, sir,...). Po enem mesecu se lahko začne preko materinega mleka dojenčka navajat na omenjeno hrano, vendar izredno po malem in najprej s hrano, ki ima nežnejši učinke, npr. mandarine ali orehi. :sloncek:
|
|
|
|
Vplivi hrane, ki jo zaužije doječa mati n 6.2.2005 9:36:44
|
|
|
|
malika
|
Orehi imajo nežen učinek? Mojemu želodcu se ne zdi ravno tako :zmeden2:
|
|
|
|
Vplivi hrane, ki jo zaužije doječa mati n 6.2.2005 20:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem jaz:zmeden2:...jaz sem to precitala in zapisala tukaj:ups: lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?