Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpliv stresa na nosečnost 26.6.2007 22:30:22
|
|
|
|
tejč29
|
Nekateri pravijo da stres lahko vpliva tudi na nosečnost, ampak je spet odvisno od posameznika....ss ne moreš napovedati in iskati razloge v stresnih situacijah... Kakorkoli pa, je res božji dar, ampak glede na to da sta delala na temu in kljub temu ne najdeta skupnega jezika, bi na tvojem mestu vseeno prekleto dobro premislila ......
|
|
|
|
RE: Vpliv stresa na nosečnost 26.6.2007 22:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Stvar je v tem, da nisem več tako mlada (27) in otroka si ful želim že dalj časa. Tako, da če se nama ne bo izšlo...bom pač samohranilka. Vem, da je težko, ampak bo že bolje....
|
|
|
|
RE: Vpliv stresa na nosečnost 26.6.2007 22:55:45
|
|
|
|
Naja30
|
Ne glede na vse poskusi mirno živeti. Ne vem, če greš z nekom narazen, je to strašno stresno, še posebej če pričakuješ z njim. Zato moraš zbrati veliko moči, da ne živiš pod stresom. Želim ti veliko sreče in vse dobro
|
|
|
|
RE: Vpliv stresa na nosečnost 27.6.2007 12:31:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Se strinjam, da je vpliv stresa odvisen tudi od posameznika. Ti pa držim pesti in upam, da se bi izšlo vse ugodno . Tudi, če boš mamica samohranilka, glavna je pikica, ki pridno raste v tvojem bušiju.
|
|
|
|
RE: Vpliv stresa na nosečnost 27.6.2007 17:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
z mojim sva bila pred letom in pol tudi v zelo krizni situaciji...in sem en teden samo jokala, bila čisto v šoku...kasneje sem izvedela da naj bi bila zelo zgodaj noseča in imela ss takrat (imelka sem nenavadno krvavitev v času, ko ni bila predvidena še M. in kasneje zelo zmešane cikluse, slabo mi je bilo za umret ob tisti krvavitvi, celo telo je bilo šibko, ...)...tako da ...čuvaj se...ne pusti, da te kdorkoli jezi, da ti kdorkoli privabi solzo na obraz, če je možno si vzemi kak dan in pojdi nekam kjer boš pozabila skrbi...in medtem ti bo že bolj jasno pri čem si...otročka pa bi tudi jaz v vsakem primeru obdržala...držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Vpliv stresa na nosečnost 28.6.2007 1:13:41
|
|
|
|
mojca345
|
jest na tvojem mestu ravno ne bi razmišljala o spontanem splavu, ampak če se že zgodi pol pomeni, da ga je telo izvrglo, ker embrij ni bil zdrav. in to je boljše za tebe in za tega bodočega otročka, se ti ne zdi. anonimen, vem kako ti je bilo in najbrž še vedno boli. doživela isto. sam, da je pol z drugo šel takoj. še to pa povrh. no, po 5ih letih sem nehala na njega razmišljat. ne moreš verjet! sam na bebiko pa ne morem. dan za dnem ista misel. in vsega imam povhn kufer že. sam nisi ti kriva, da si izgubila bebiko. lahko bi se ti zgodilo isto z ljubečim fantom. vem pa da je boleče, sej mene tut ful boli ista stvar. tukaj samo ČAS celo rane. jaz nisem najdla nobenega drugega ZDRAVILA. tut jz bi ga obdržala, če bi fant bil neresen, itak so neresni tko ali tako. vez med materjo in otrokom pa je večna. tko, da ti rečem, sm GO GIRL ! je pa res, da moraš dobro razmisliit glede denarja, ker se človek ogromno pregara. imam prijateljico, ista situacija in je obdržala otroka. z tamalo se štekata ful, je pa rekla, da je delala 2 šihta, da je preživela. ta mala pa je bil aogromno doma pri njeni mami. če imaš denar in če si sam, lahko lažje živiš, ker že tako je težko biti za vse SAM . sam,če pa še denarja ni, je pa to še tok slabše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?