|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpliv prehlada in vročine na zanositev
2.4.2007 10:57:34   
meggie
Punce kaj mogoče veste ali lahko prehlad z vročino nekje do 38 stopinj kaj vpliva na zanositev... Ovulacijo sem imela 25.3, v soboto pa se mi je pričela neka viroza z vročino, ki je skozi nekje med 37.5 do 38... je ravno čas okoli vgnezditve v primeru da sva bila uspešna... mislite da to lahko kaj vpliva? Zdravim se le s čaji, medom in vitaminčki ter seveda mirovanjem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vpliv prehlada in vročine na zanositev
2.4.2007 11:01:12   
Anonimen
tudi lekadol lahko vzameš, brez skrbi, drugače pa pravijo, da vročina pod 38 stopinj nima vpliva.

raje lekadol, ki ga itak alhko nosečnice jejo, kot pa da se ti dvigne vročina. Naravno zdravilo za zbijanje vročine je sok rdeče pese, najboljše sveže stisnjen

(odgovor članu meggie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vpliv prehlada in vročine na zanositev
2.4.2007 22:05:35   
meggie
Hvala Mišek13. Danes mi na srečo temperatura še ni presegla 37.5, tako da sem zaenkrat še brez tablet. Upam da viroza čimprej mine in da ne bo imela kakšnega vpliva...

čimveč user posted image  vsem ki tako nestrpno čakate kot jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.