|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vpliv lubrikantov na plavalčke?
26.4.2005 15:43:53   
Jančika_
OK, tisti, ki vsebujejo spermicide, so mi jasni. Kaj pa ostali, a so kaj sovražno nastrojeni?

Namreč zaradi ponavaljajočih glivičnih vnetij (med nosečnostjo in po abraziji) sem začela uporabljati Multi-Gyn gel in res od takrat nisem imela več problemov s to nadlogo.

Razmišljam takole: ta gel naj bi ohranjal idealen pH nožnice - torej bi moral biti tudi prijazen do plavalčkov:zmeden2:?

Ne bi se rada pa čez nekaj mesecev tolkla po glavi, zakaj ne rata, pol bi se pa tole izkazalo, saj me razumete, ne.:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.4.2005 16:42:47   
sašaš

Nekaj dni nazaj je dr. Pušenjak na MONu pisal o tem! NISO nevarni - razen spermicidnih, kar pa itak veš! Tko da kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek:

Aja - kje pa kupuješ ta gel? V lekarni ali ga imajo tudi drugje?

Lp :muca:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2005 18:53:09   
Jančika_
Hvala, saj se mi je zdelo, samo ziher je ziher, a ne:).

Multi-Gyn gel pa sem kupila v DM-u, stane kakšna dva jurja, pa ga je kar za nekaj časa. Možno pa je, da je v lekarni kaj ceneje; Lactacyd intimno milo recimo stane v lekarni precej manj kot v DM-u.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?