Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 10.6.2013 8:25:02
|
|
|
|
Rosi*
|
Jaz sem to občutila, ko sem uporabljala Mireno. Prvo leto je bilo super, brez težav, potem pa se je začelo z pomanjkanjem želje po spolnosti, glavoboli, napihnjenostjo, razdraženostjo. Sem zamenjala kontracepcijo in sedaj uporabljam Nuvaring. Zaenkrat je vse v redu - upam, da tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 10.6.2013 8:47:46
|
|
|
|
eva1
|
Ja sej to je znano, sploh pri kombiniranih tabletkih(ki vsebujejo estrogen)! Manj naj bi bilo tega stranskega učinka pri progesteronskih tabl (Cerazette) ali pri Mireni! Jaz zaenkrat jemljem Cerazette in se mi zdi da je vse isto kot je bilo pred jemanjem..bomo vidli kaj bo čez čas.
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 10.6.2013 8:51:08
|
|
|
|
mika
|
zato ne jemljem kontracepcijskih tbl....no, zdaj itak zaradi dojenja ne, čeprav mi je G ponudila ene, ampak sem odklonila, v prvi vrsti zato, da slučajno ne bi čez 20 let ugotovili kakšne posledice pušča ta hormon na dojenčkih, drugič pa zaradi libida.
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 10.6.2013 17:58:24
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rosi* Jaz sem to občutila, ko sem uporabljala Mireno. Prvo leto je bilo super, brez težav, potem pa se je začelo z pomanjkanjem želje po spolnosti, glavoboli, napihnjenostjo, razdraženostjo. Sem zamenjala kontracepcijo in sedaj uporabljam Nuvaring. Zaenkrat je vse v redu - upam, da tako tudi ostane. Srečno pri meni je bil eno leto nuva ring zakon, zdaj pa obup.
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 10.6.2013 21:18:01
|
|
|
|
asyka
|
Jaz sem se po 6 letih jemanja tabletk odločila za prenehanje, da malo prečistim telo. In takrat mi je bilo kot bi odkrila nov svet spolnosti. Popolnoma drugi občutki, želja po spolnosti. Sama se čisto zavedam da je v preteklih letih bilo zelo zelo malo trenutkov ko je dejansko meni zaluštalo imeti spolni odnost. Po tem sem rekla, da grem nazaj na tabletke, sem imela neke druge. Se sploh ne spomnim več katere, nisem niti do konca porabila vseh 3 škatlic, ki sem jih takrat dobila, ker je bilo spet isto. Sedaj sem mislim, da že 3 leta brez tabletk in jih čisto nič ne pogrešam :)
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 11.6.2013 9:18:02
|
|
|
|
Rosi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR IZVIRNO SPOROČILO: Rosi* Jaz sem to občutila, ko sem uporabljala Mireno. Prvo leto je bilo super, brez težav, potem pa se je začelo z pomanjkanjem želje po spolnosti, glavoboli, napihnjenostjo, razdraženostjo. Sem zamenjala kontracepcijo in sedaj uporabljam Nuvaring. Zaenkrat je vse v redu - upam, da tako tudi ostane. Srečno pri meni je bil eno leto nuva ring zakon, zdaj pa obup. Upam, da res ne bo čez leto dni obup. Zdaj ga uporabljam nekje tri mesece, pa je zaenkrat res vse ok.
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 11.6.2013 9:21:40
|
|
|
|
tintin
|
jemala tabletke 4 leta in imela nuvaring 8 mesecev. Katastrofa pri obojem...libido na podnu, glavoboli, srbečica kože...pri nuvaringu pa še vnetja in moža je pri s.o prav žgalo...never ever. Mirene raje niti ne probam...
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 11.6.2013 12:23:00
|
|
|
|
nusi
|
pri tabletkah se mi je to dogajalo, pa povišan pritisk tudi, sem vse opustila in nimam nič - razen kondomov občasno.
|
|
|
|
RE: Vpliv hormonske kontr. na spolnost 11.6.2013 20:54:02
|
|
|
|
orchid
|
Zivjo! Tudi jaz ne vem več kaj narediti... Jaz sem tudi pri Mireni občutila bistveno manjšo željo po spolnosti, ampak to še ni vse. Prvo leto vse ok (da ne upoštevam prve 4 mes uvajanja na ta tujek v telesu), zdaj pa po vsakem s.o.rjav izcedek non stop, se zgodi da dva dni in lovim dobesedno dneve, ko nimam nič izcedka... Sem res premlada, da bi se temu odpovedovala... Po dopustu bom verjetno zaprosila G, da mi spravijo ven zadevo, jo pa imam drugo leto... Preden sem prvič zanosila, sem jemala vrsto let kontracepcijske tabletke Minulet in so bile res top... Potem so jih dali ven iz prodaje. In sem dobila druge, se ne spomnim imena, ampak štala... Ima katera bakreni vložek... Lp,
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?