Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpliv M na dojenje (in spanje)??? 29.9.2005 9:25:57
|
|
|
|
Spicy Black
|
Tudi jaz sem jo že dobila in od takrat mali ne spi več ponoči ..od tistega tedna naprej se zbuja po 2x do 3x na noč, prej pa le enkrat..Tako, da morda drži, da je manj mleka.
|
|
|
|
RE: Vpliv M na dojenje (in spanje)??? 29.9.2005 9:33:18
|
|
|
|
HuAnita
|
O,h, spicey, ko se je capinka 3x, sem bila tiho od veselja , zdaj pa se že nekaj noči tudi do 8x In kriči kot zmešana Malo krčev, pa morda manj mleka...? A pa ti še dojiš oz. si potem po M normalno dojila?
|
|
|
|
RE: Vpliv M na dojenje (in spanje)??? 29.9.2005 9:40:53
|
|
|
|
Spicy Black
|
Jaz normalno dojim naprej in tud med M sem..sej morda ni M nič kriva, čudno pa je da se je začel zbujati ravno na tisti dan ane da ..
|
|
|
|
RE: Vpliv M na dojenje (in spanje)??? 29.9.2005 14:07:15
|
|
|
|
Tejči
|
Naša miš se je odstavla, ko sem dobila drugič M in takrat mi je tudi prvič prespala celo noč. To je bilo pri 7. mesecih. Je pa občutna razlika pri spanju-od takrat naprej ponoči sploh več ne papca in ne pije, pa seveda lepo spančka (z redkimi izjemnimi nočmi, ko jo pač piči, da bi se drla).
|
|
|
|
RE: Vpliv M na dojenje (in spanje)??? 30.9.2005 12:47:44
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz sem ravno ugotavljala ali ima M kaj veze pri količini mleka, ker imam ta teden sušo (sem ji že 2x mogla dati 1x na dan dodatek), ko je M na obisku
|
|
RE: Vpliv M na dojenje (in spanje)??? 30.9.2005 12:48:47
|
|
|
|
asso
|
Jaz ti ne vem odgovort, ker sem jo danes prvič po dooooolgem času dobila . Če se bi počasi odstavla bi bilo fajn in tudi, če bi spala celo noč. No, za enkrat ni sprememb.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?