Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 12:34:00
|
|
|
|
vesna fž
|
jst mam razlike 2 leti in imam ta voziček-sem FUL ZADOVOLJNA si nepredstavljam,da ga nebi imela.Lahko grem kamorkoli sama brez da bi imela koda ki bi mi pomagal res super stvar-priporočam nebo vam žal. Imam znamko pegperego kupla sem rabljenega-je kot nov dala pa sem 55.000 oni pa so dali za novega 85.000.Če želiš ti lahko na mejl pošljem sliko,da vidiš kot zgleda. lp vesna
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 13:17:27
|
|
|
|
polona2
|
V prodaji je tudi Quinny Tandem, nimam pa izkušenj z njim, izgleda praktično.
|
|
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 13:37:59
|
|
|
|
Seven*
|
Vesna, kateri tip PP pa je? A tisti v katerem sedita vzporedno? Polona2, tandem je fancy, ni pa tako zelo prakticen, ce imas recimo novorojencka, ker moras potem dokupiti se lupinico. Pa ne mores ju dati v lezeci polozaj..
|
|
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 14:05:02
|
|
|
|
rija
|
Seven, sem videla eno zelo zanimivo varianto na www.mutsy.com samo jim trenutno stran nekaj zeza. Koliko je pa v praksi vredu, nimam pojma...Meni se je zdela zelo originalna.
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 15:08:35
|
|
|
|
vesna fž
|
sedita drug za drugim kot v "avtobusu" model pa je 2004 temno modre barve kombiniran z karo kok se pa reče pa ne vem.Je pa tak da sprednji oz večji otrok lahko samo sedi,zadnji pa se položi in je primeren od rojstva dalje.Res super stvar.Ko ga zložiš je ful ozek in zlaganje je več ko enostavo in tut zelo lahek je.Mislim,da zložen meri okoli 38 cm Čete še kaj zanima vprašaj lp vesna
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 15:49:56
|
|
|
|
mateja 26
|
Oj! Jaz imam voziček od abc design.Sedita pa eden za drugim.Zadaj je tamali,spredaj pa kraljuje tavelika(razlike 13,5 mesecev)Zadnji voziček se lahko toliko podre,da otrok lahko leži vodoravno,sprednji pa malo manj.Imajo pa ga v baby centru,pride pa okoli 65000 sit. Tudi zloži se lahko,tako,da ga komot spravim v accenta. Sem pa zelo zadovoljna. Lp Mateja
|
|
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 17:42:13
|
|
|
|
vesna fž
|
sem pogledla pa pp tandem ti pošljem slike
|
|
RE: Vozicek za dva otroka razlicne starosti.. 28.10.2005 17:45:41
|
|
|
|
vesna fž
|
bi poslala pa ne najdem tukaj priponk Pošl mi na privat pa ti pošlem slike
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?