Anuša1
|
Menda so tudi med majhnimi prtljažniki velike razlike (eni so širši, a daljši, drugi...). Najbolje, da natančno izmeriš prtljažnik, potem pa brskaš po spletu za merami vozičkov, in ko jih nekaj izbereš, v kakšni večji trgovini prosiš, če lahko poskusiš zadevo dati v prtljažnik. Pri nekaterih modelih se košara in potem tudi športni del vzameta iz ogrodja, ki se nato zloži precej na malo, ampak če imaš majhen avto in v njem že kakšnega otroka, imaš lahko potem težave, kam dati tisto košaro ali športni del. Tega, da je potrebno vedno jemati dol kolesa, da spraviš zadevo v prtljažnik, ti nikakor ne bi svetovala, ker enostavno ni praktično, sploh, ko je zunaj slabo vreme... Jaz sem kar nekaj časa iskala, kaj bi nabavili sedaj, ko čakamo drugega otroka, ker sem zamenjala avto in imam Modusa, ki ima precej majhen prtljažnik. Hotela sem voziček, ki je primeren že za novorojenčka, in nima čisto majhnih kolesc. Veliko jih ni šlo noter po dolžini, takega, ki bi imel školjkast sedežni del, pa nisem želela, ker mi ni všeč, da ima večji otrok noge v zraku, ko je v ležečem položaju. Zato bomo vzeli tudi mi Peg Perego Uno, ker gre lepo vse skupaj v prtljažnik, ne rabim posebne košare, ki je potem v avtu ne bi imela kam spravit in športni del je klasičen. Ni preprosta izbira, poglej, kaj je zate praktično.
|