puncica
|
LUPINCA pri punčici (stara 2 leti): - avtosedež od 0-18 kg, kr neki bil je izposojen in sva bila totalno jezna na njega, ker se je tamala enkrat skor ven prevrnila ko smo jo nesl v avto in totalno neudoben - avtosedež maxi cosi priori xp (18-36) se mi zdi smo super zadovoljni in tamala je rada v njem. pri punčeku (star 2 mesca) - avtosedež maxi cosi baby al neki (0-18) smo super zadovoljni, samo žal mi je da spodaj nima pene po ritjo pa dam brisačo pa je ok. Pa mal je smotan na ročajih, ko so spodaj ful ven in se potem ko jo nosiš zaletavaš s kolenom v tiste ročaje VOZIČEK pri obeh: - voziček ABC Design Focus Alu, star model, kupil smo ga ker je bil pocen, ker moj dragi je bol skopušne sorte pa tud men se zdi brez veze dajat ne vem kolk za ne vem kak voziček, mah čist vredu je in smo zaenkrat zadovoljni z njim da se da ročaj premikat naprej in nazaj, pa mu potem sonce noter ne sije, pa da ima velike kolese za naše rovte ker se ne da nič v košaro dat, ko je čist poležan sedež, je grozno težak, deluje mi tako plastično - marela JANE (stara 20 let ) je bila super, po 20 letih je bilo ogrodje ful kompaktno, nič se ne ziba pa to, sedež se da poležat in tudi nogice se potem dvignejo, tako da nima nogic v kolenu v dol visečih, po moje so vozički JANE bil je že tu mač star, kolesa so bila že čist out, pa blago že mal preperelo in tako, tako da je končal po 2 mescih na odpadu - marela kupljena v šparu za 10 jurjev sva zadovoljna z njo, ker se da poležat in je na sistem marele JANE skratka smo tud z njo zadovoljni tamala pa tud, ker ima gor medvedke pa zajčke