Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozički Hartan-ali so kdaj znižani 28.8.2007 17:25:20
|
|
|
|
zirafa76
|
Cao. Imajo, skoz ..tudi ce odpres RR, ob strani vidis ponudbo..ce pa gres na njihovo stran, pa ti pokaze popuste, ki so aktualni..Vedno so vozicki, doatki ali pa avtosedezi...
|
|
RE: Vozički Hartan-ali so kdaj znižani 28.8.2007 17:49:00
|
|
|
|
pajkica
|
Ja, na strani RR je njihova ponudba, ampak to še ne pomeni, da je to ponudba s popusti. Ker ni. Na njihovi spletni strani pa imajo akcijo, ki je veljala nekje do marca ali aprila, kar pomeni, da niti strani sproti ne ažurirajo. Pa v tej akciji je bil voziček+lupinica s popustom, kar pa meni ne pride v poštev, ker si bom lupinico sposodila.
|
|
|
|
RE: Vozički Hartan-ali so kdaj znižani 28.8.2007 21:54:39
|
|
|
|
zirafa76
|
vse kar ti lahko recem je, da sem jaz govorila z njimi, tudi nekaj glede opustov imajo tudi posebne kataloge..mi pa je omenila, da imajo vedno neke tezav v stranjo..mislim tudi, da je to zato, ker sta tam ta zenska in njena mama..ful prijazni, ....po oje nejboljse, da poklices tja in jih vprasaj..vse ti bodo povedale... pa srecno
|
|
RE: Vozički Hartan-ali so kdaj znižani 29.8.2007 10:24:48
|
|
|
|
pajkica
|
Hvala zirafa76, bom poklicala, pa tudi kaj na obisk bom šla.
|
|
|
|
RE: Vozički Hartan-ali so kdaj znižani 29.8.2007 21:58:04
|
|
|
|
mukla
|
Men so Hartančki full lepi. Sicer se mi zdijo mal obavtni, sam so full hudi. Me pa zanima, če je kakšna varianta, da na te vozičke nastaviš jajčko? Če ja, katero pa?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?