|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički Cosatto - izkušnje?
9.3.2011 1:28:49   
Blicka
Pozdravljeni,

počasi razmišljam o nakupu marele za našega 9-mesečnika. Malce brskam tudi po tujih spletnih straneh in tako sem prišla do ljubkih vozičkov/marel britanske znamke Cosatto [www.cosatto.com] . Imajo jih tudi na spletni strani Mothercare, vendar nisem še preverila, če se jih dobi tudi v ljubljanski podružnici omenjene trgovine (grem jutri tja)user posted image

Še posebej zanimivi so njihovi vozički za dvojčke user posted image [www.cosatto.com]

Zanima me, če ima katera izkušnje s temi vozički? Ker so mi zelo všeč, bi ga kar naročila, vendar pa nerada kupujem mačka v žaklju, saj želim voziček pred nakupom otipati, preizkusiti itd. user posted image

Hvala za mnenja!

Lidija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vozički Cosatto - izkušnje?
10.3.2011 8:29:29   
Anonimen
Nimam izkušenj, mi je pa fuul, ampak res fuuul všečuser posted image user posted image user posted image Če ga boš kupila javi, jaz tudi kupujem marelo za malegauser posted image

(odgovor članu Blicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2011 17:43:25   
titanik
Mi ga imamo.So zelo dobri vozičeki in smo super ,super zadovoljni.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu Blicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2011 19:05:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: titanik

Mi ga imamo.So zelo dobri vozičeki in smo super ,super zadovoljni.

titanik: katerega pa imate? Pa kje si ga naročila, se ga sploh dobi v Slo? Hvala!

Lp

(odgovor članu titanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2011 11:12:03   
titanik
Imamo dva yo in swifte.Dobila sem oba čisto nova.Cena ne vem darilo od tete iz Nemčije.

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2011 14:22:51   
Blicka
Aprilčica !0, a veš, d aima tvoj sin na isti dan rojstni dan kot jaz (no ja, par desetletij je mlajši, pa vseeno user posted image ). Ja, Cosatto vozički so čudoviti, sem gledala, če jih imajo kje v Italiji, Avstriji, da bi človek skočil in si jih v živo ogledal, pa nič ... Malo me skrbi, ker je moje dete kar konkretno, pa bi rada prej sprobala, preden kupim voziček ... Po moje si ga bom kar preklo spleta naročila. <Še malo bom razmislila ... Bom pa morala kar hitro v akcijo, mi gre že pošteno na živce, prekladanje velikega vozička (ki je sicer super truper za off road) v avto in iz njega .... >GRrrr.

(odgovor članu titanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2011 9:03:54   
Anonimen
Titanik: hvala!user posted image

Blicka: tudi ti imaš lep datum rojstvauser posted image Se bom spomnila nate 5. majauser posted image Si zdaj že kaj našla? Jaz bi ga tudi rada v živo videla, pa očitno ne bo nič, ne? Kaj pa Mothercare? Nimajo, ne? Jaz sem malo bolj leva za naročanje prek spleta. Kar kupujem po spletu, kupim le iz Slo, saj vem, 100 let za kristusom semuser posted image Katerega pa nameravaš vzet? Meni je ful všeč Yo! in Swift Lite Supa - Pip Squeakuser posted image

Lp

(odgovor članu Blicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2011 12:03:07   
zaspanka24
Aprilčica, ta voziček ma ena v vašem kraju, sicer za dvojčke, ampak jo lahko vprašaš kako se obnese :)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.