Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozički – slabosti in priporočila 29.6.2009 13:57:52
|
|
|
|
urška
|
če je govora o hauckovem shhopperju 6, potem ga lahko jaz samo pohvalim. od rojstva naprej sicer ni uporaben, ker se ne poleži čisto, lahko pa gor montiraš hauckovo lupinico in ga tako uporablajš od rojstva naprej. ne zloži se v marelo, ampak se kljub temu fino zloži. je lahek, jaz sem lahko zloženega nesla v eni roki, v drugi pa otroka starega 11 mesecev, če je bilo treba. spodaj ima veliko košaro, kamor res lahko nadevaš dnevni nakup v trgovini. edina slabost je vožjan po neasfaltiranem terenu, ampak to je po moje z vsakim vozičkom, ki ima majhna kolesa.
|
|
|
|
RE: Vozički – slabosti in priporočila 29.6.2009 14:04:25
|
|
|
|
slutnja
|
kok pa se polozi, ker moja punci je stara 3 mesece in cist lezat sploh noce, razen ko spi..
|
|
RE: Vozički – slabosti in priporočila 29.6.2009 15:33:06
|
|
|
|
urška
|
tam zadaj na naslonu je vrvica ki ima gor tako "sponko" tisto sponko potegneš čisto dol, do konca vrvice in potem se naslon poleži. upam, da razumeš kaj mislim.
|
|
|
|
RE: Vozički – slabosti in priporočila 29.6.2009 15:37:58
|
|
|
|
slutnja
|
in kok gre nizko... na prb. stopinje mi povej..ce je vodoravno 180, in navpicno 90? ves kaj hocem?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?