Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 7.4.2008 23:15:27
|
|
|
|
ta.nja
|
Ja sem vidla - vesoljski
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 7.4.2008 23:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak sem skor cel film umirala od smeha... sam ko sem pa tist voziček vidla... me je pa pobralo...
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 7.4.2008 23:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Glih za "našo" Rijo.
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 6:32:48
|
|
|
|
srki
|
Ja kaj, take je bila moda takrat.
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 8:27:01
|
|
|
|
Ajvy
|
men so a všeč te vozički
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 8:27:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,tiste čase je bilo pa res veliko vozičkov ja. Po mojem več karet pa seno noter.
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 8:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta voziček takrat ni bil moderen , je bil verjetno edini ki je obstajal . Pa večina ljudi si ga ni moglo privoščit. Pri nas je mela mami za vse štiri enakega, rabljenega, temnomodrega z velikimi belimi kolesi. Men je ful lep. Neuporaben, sam lep je pa ful. Inglesina ima neki podobnega se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 10:11:38
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ta voziček takrat ni bil moderen , je bil verjetno edini ki je obstajal . Pa večina ljudi si ga ni moglo privoščit. No, kakorkoli. Taki cajti so bili. Mi smo imeli tudi enega rdečega, z ogromnimi kolesi. Škoda, ker ga ni več.
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 10:20:11
|
|
|
|
CatJa
|
Nisem vidla.
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 13:15:28
|
|
|
|
gojska
|
a je bil tak, čist pr tleh, da si heksen šus dobil če je bilo dete mal težje mal se spomnim, včeraj nisem gledala
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 13:32:06
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni je bil pa kul. In po moje bo slej kot prej kaj takega spet v modi......
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 13:50:32
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, prava nostalgija!
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 14:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je na videz bolj všeč kot razni Quinnyji in Stokkeji...
|
|
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 15:04:09
|
|
|
|
rija
|
ga sicer nisem videla, sem pa videla slike, kak vozek je mel moj oče: takega v obliki avtomobilčka, pri tleh.....verjetno nekaj v rangu današnjega stokkeja
|
|
RE: Vozičkarce... a ste vidle? 8.4.2008 15:48:19
|
|
|
|
srki
|
A je to način ala ciza?
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: