Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček svetle barve - se hito umaže? 31.1.2008 15:30:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 "Obleke" vozička se ponavadi ne da sleči Večinoma gredo vse tekstilne preobleke na vozičkih in avtosedežih dol (preverjeno na treh tipih vozičkov in petih tipih avtosedežev), zato ne vidim problema. Pač daš v pralni stroj, opereš na bolj nežnem programu in je kot novo
|
|
|
|
RE: Voziček svetle barve - se hito umaže? 31.1.2008 16:14:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Tako kot je špelin povedala. 95% vozičkov je tako narejeni, da gredo praktično skoraj celi v stroj. Razen podvozje seveda . Mi imamo svetlo modrega z belo obrobo. Ni nič balj ali manj umazan od ostalih vozičkov. Jaz ga skoraj vsak 2. teden vržem v stroj. Pa še vedno zgleda enake barve. Za...la sem edino, ker sem s krtačo zadnjič nekaj čistila, ker se mi ni dalo stroja matrat in sem nitke povlekla ven. Je pa vse odvisno od tvojega otroka kakšen pacek je in od tega ali ga boš zunaj hranila v vozičku. Je pa velika prednost svetlih vozičkov v tem, da od sonca ali pranja ne zbledijo, kar se za rdeče ali temnejše barve vozičkov ne bi moglo rečt.
|
|
RE: Voziček svetle barve - se hito umaže? 31.1.2008 20:11:06
|
|
|
|
frutka_
|
Za PP in Quinny vem,da ju slečeš brez izvijača. Pereš na ročnem programu, posušiš in voziš dalje.
|
|
|
|
RE: Voziček svetle barve - se hito umaže? 26.2.2008 22:56:26
|
|
|
|
poli*
|
Paštetka, a maš PP Pliko P3, barva anice?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 21:24:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Voziček svetle barve - se hito umaže? 27.2.2008 21:31:20
|
|
|
|
katj
|
mi mamo rdečo barvo, samo se tudi umaže. jst ga dam v stroj in je kot nov. če ti je barva všeč, mislim da se zarad tega ne rabiš sekirat. je pa pametno pogledat, če se lahko vse sleče. ponavadi se da, pr kakšnemu pa tudi najbrž ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.