Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 10:53:16
|
|
|
|
TIA22
|
Daj ga z vanishem zdrgni. Bi moglo iti dol.
|
|
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 10:57:24
|
|
|
|
koala
|
Po moje bo težka, sploh ker se ja barva že zasušila. Jaz vem, da z moževega ibercuga ne spravim barve z nobenim hudičem, pa sem že sprobala skoraj vse. Razen tistih malih odstranjevalcev madežev od dr.Flekmanna, obstaja tudi za barvo. Srečno.
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 10:58:40
|
|
|
|
pety78
|
Razen tistih malih odstranjevalcev madežev od dr.Flekmanna, obstaja tudi za barvo. Kje se pa to dobi?
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 11:39:46
|
|
|
|
SašaR
|
Pomoje se pa da prevleko dol odviti, ker je verjetno pritrjena gor z vijaki (vsaj tako je pri mojem Haucku). Potem pa če gre, ali prevleko nesi v čistilnico, ali pa vprašaj v trgovini kjer si ga kupila ali jih prodajajo, če se da dobiti novo prevleko. Prevleka pa bi skoraj zagotovo morala iti na nek način dol.
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 11:58:34
|
|
|
|
glen
|
Kaj pa če vprašaš kakšno dobro šiviljo če ti naredi novo prevleko pa jo čez daš?
|
|
|
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 12:02:30
|
|
|
|
pety78
|
Bolj težko, da bi mi lahko kdo to zašil, potem se bolj splača novega kupiti. Imamo pa takega.
|
RE: Voziček polit z rdečo barvo! 4.1.2008 12:56:23
|
|
|
|
mily
|
Zdej odvisn kakšna je barva. Pomoje ne bo šlo dol kr tko. Če nič ne bo delovalo, probi še z Nitro razrečilo. Pa najprej probi nekje na majhnem koščku, li se ne vidi, ker je ful močn in lahko tudi blago poškoduje.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.