Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček marela s košaro ali..... 1.10.2007 7:36:02
|
|
|
|
Spark
|
Jaz sem si kupila en voziček in potem še marelo. Sem pa šele po nakupu vozička našla eno super marelo od Chicota, full fajn je bila, in mi je bilo žal, da je nisem že prej našla. Imela je možnost dati voziček v ležeči položaj, dokaj trda opora, tako da je bil primeren od začetka, lahek voziček, lahko rokovanje z njim. Za mesto idealen.
|
|
|
|
RE: Voziček marela s košaro ali..... 1.10.2007 8:41:54
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
na začetku malo kompaktnejši voziček s košaro in kasneje še eno navadno marelo ali kar sedaj kupim marelo na katero se da dati tudi košaro za novorojenčka? To je dobra varianta. Jaz če bi še enkrat kupovala voziček ga brez košare ne bi kupila posebaj če je otrok zimski. Ti vozički z košarami pa tako imajo potem še ponavadi športni del. Ko pa bi otrok malo zrastel pa bi še vzela marelo oz. bi jo imela za v avto mogoče že kar na začetku. Te marele vozički z košarami se mi zdijo tako švohni, mi niso preveč všeč, raje imam bolj kompakten voziček.
|
|
RE: Voziček marela s košaro ali..... 1.10.2007 9:04:16
|
|
|
|
ajdaN
|
Meni marele sploh niso všeč, tako da sem jaz definitivno za konkreten voziček s košaro, pa kasneje eno marelo, če jo boš rabila. Pri nas je nismo - do 16 meseca smo uporabljali trikolesnika. In če sem kdaj "po pomoti" vzela marelo (je bila pač bolj pri roki, da nisem vlačila celega voza iz avta), mi je bilo zelo kmalu žal. Pa nimamo nekej "leve" marele, ampak (tako hvaljenega) Plikota. Ti "glomazni" vozički so za moje pojme boljši v VSEM, razen v prostoru, ki ga zasedejo. Če ne bi marele dobili sposojene, mi ne bi na kraj pameti padlo da jo grem kupit! Res pa da nimamo problemov s prostorom v avtu.
|
|
|
|
RE: Voziček marela s košaro ali..... 1.10.2007 9:10:46
|
|
|
|
TinaUros
|
Sama mam najprej voziček z košaro, nato pa bomo kupili marelo, verjetno kar iz druge roke. LP
|
|
|
|
RE: Voziček marela s košaro ali..... 1.10.2007 10:40:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN Meni marele sploh niso všeč, tako da sem jaz definitivno za konkreten voziček s košaro, pa kasneje eno marelo, če jo boš rabila. Pri nas je nismo - do 16 meseca smo uporabljali trikolesnika. In če sem kdaj "po pomoti" vzela marelo (je bila pač bolj pri roki, da nisem vlačila celega voza iz avta), mi je bilo zelo kmalu žal. Pa nimamo nekej "leve" marele, ampak (tako hvaljenega) Plikota. Ti "glomazni" vozički so za moje pojme boljši v VSEM, razen v prostoru, ki ga zasedejo. Če ne bi marele dobili sposojene, mi ne bi na kraj pameti padlo da jo grem kupit! Res pa da nimamo problemov s prostorom v avtu. Razmišljam podobno. Sem kupila Quinny Freesytle XL Comfort s košaro in ga uporabljamo še zdaj pri 2 letih!!! Pa sem kupila tudi marelo (BBY Muff), ampak še moja princeska zdaj reče, če jo vprašam, kateri voziček vzamemo na sprehod: Ne tega (pokaže na marelo), tega. In pokaže na Quinny-ja. Sem ga že nameravala prodati, pa še dobro, da sem se premislila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?