Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 14:20:55
|
|
|
|
melanija
|
Jaz imam podoben voziček, ima snemljivo varovalo samo ga nismo nikoli uporabljali, ker nam je bil v napoto. Če hočeš voziček na hitro zložit moraš najprej varovalo dati dol in šele nato se zloži. Tako je pri mojem. Jaz sem mela noter tudi 9 mes starega otroka pa ni bilo nobenega problema, pasi so dobri in se jih da skrajšat, tako da nima nevem koliko prostora za migat.
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 14:29:25
|
|
|
|
zmajaz
|
Mi imamo voziček Quinny Speedi, ki v osnovi nima varovala - smo ga sicer dokupili, ampak ga do zdaj še nismo dali gor, ker še ni bilo prav nobene potrebe. Je pa naša zdaj stara 13 mesecev.
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 14:42:10
|
|
|
|
Zofy
|
Aha, pol imam jaz samo predstavo, da je varovalo potrebno, ker smo do sedaj imeli vozek z varovalom...
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 14:46:22
|
|
|
|
miny
|
Tudi jaz kupujem marelo in sem zadnjič šla v babycenter malo na probo. Ko sem našo tamalo dala v tak voziček brez varovala, sem jo komaj pripasala, ker se je zvijala, tako, da sem se v trenutku odločila, da mora imeti varovalo. Stara je pa 9m. Kupila bom Bebywelt moon fit. Naš sedanji voziček tudi ima varovalo in ga uporabljamo od 6 meseca, se za njega drži ali da nogice gor... Po moje je nabolje, da jih gresta sprobat
< Sporočilo je popravil miny -- 1.2.2009 14:47:01 >
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 16:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Obe žabi sem vozila v vozičku brez varovala
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 16:14:00
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi imamo od ABC merelco z varovalom tak da sem pase kr umaknla in se mi to bolj dopade ker pasanje je tako prisilno..... pri zlaganju ni treba nič dol dajat se čist lepo zloži.... pa tudi naslon ima več pozicij do skoraj popolnoma ležeče.... kar tud ful prav pride sploh na kakem dopustu.... oz. celodnevnem izletu
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 16:41:52
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz sem imela oba vozička, enega z varovalom in enega brez. Obe mareli. Se pa marela zloži z varovalom vred, je tako narejeno, da je malo bolj mehko. Kaj pa vem, meni je boljše z varovalom, ker meni potem otroka ni bilo treba pripenjat. Tistega brez varovala smo imeli na morju. Sem pa otroka pripejala v tem na morju samo čez pas (pa med nogami je bil trak). Naramnic sploh ni imel.
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 16:52:05
|
|
|
|
rija
|
Katjusa....pasovi so zato, da otroka varujejo, ne zgolj iz estetskega vidika Sem ravno gledala samo tvojo fotko,brez da preberem tekst, pa mi je prvo padlo na pamet, da otrok ni pripet.....ne vem....se nekdo zaleti v voziče in se ta prevrne.... ali pade otroku igrača iz vozička, se steguje za njo in butne glih na glavo ven, pa je dovolj minuta, da ga ne gledaš... ne vem no....po moje se ne poudarja badava toliko pomen pripenjanja..... Jaz imam zappa, brez varovala ampak ima pase in je to ok...še bolje...ker se mali že sam odpne in zleze iz vozička, ko mu je....torej če se tak vozek res uporablja kot marela.....da ni to glavni vozek, je lahko komot brez varovala.....
< Sporočilo je popravil rija -- 1.2.2009 16:53:19 >
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2009 17:34:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 18:43:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Katjusa....pasovi so zato, da otroka varujejo, ne zgolj iz estetskega vidika Sem ravno gledala samo tvojo fotko,brez da preberem tekst, pa mi je prvo padlo na pamet, da otrok ni pripet.....ne vem....se nekdo zaleti v voziče in se ta prevrne.... ali pade otroku igrača iz vozička, se steguje za njo in butne glih na glavo ven, pa je dovolj minuta, da ga ne gledaš... ne vem no....po moje se ne poudarja badava toliko pomen pripenjanja..... Jaz imam zappa, brez varovala ampak ima pase in je to ok...še bolje...ker se mali že sam odpne in zleze iz vozička, ko mu je....torej če se tak vozek res uporablja kot marela.....da ni to glavni vozek, je lahko komot brez varovala..... nam ni nikoli ven padu tak al tak ga pa nimam v vozičku da se not igra ampak sam k smo šli na sprehod ali da sem ga uspavala (ker na morju smo mel mal težav s spanjem čez dan) in ne vem če je moj otrok tak da je sedel primiru in užival v razgledu.... je pa res da se kej takega čist lahko zgodi no tle ne sliki je florjan star že dobri 2 leti in je že sam hodu ven in not iz vozička pr 1 letu pa smo še imel pasove..... pa tud samo okol pasa sam tud takrat smo ga redko pripenjal ker je res lepo sedel not.... vam javim kako bo pri drugem mogoče bo bolj nemiren in bo mogu bit tud prpet pomoje je veliko odvisno od same presoje starša in brezveze dabatirat kod dela prav in kdo ne, ker so različne situacije in ne bom rekla da ni bil nikol prpet je bil sam zdej pr 2 letih ne prej pa kdaj... vsekakor pa je men fino da imamo tudi varovalo (če je mel kakšno igračo v rokah ni takoj padla dol veliko se je pa igral s kakim malim avtomobilčkom in ga vozi po tej "ograjci"
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 19:04:01
|
|
|
|
rija
|
katjusa....moj namen ni bil kritizirati, ampak opozoriti. na vsakem pa je, da ravna po svoji vesti in pameti
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 19:08:33
|
|
|
|
Zofy
|
Ok punce, hvala za odgovore, bom kar tega kupila, ko mi je že takooo lep, pa pravite (večina), da se da prav lepo brez varovala. Hvala!
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 1.2.2009 19:40:08
|
|
|
|
barika
|
Jaz morem imeti mojega privezanega kljub varovalu, ker drugače zleze ven ...mimo varovala
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 5.3.2009 22:01:30
|
|
|
|
lepotka
|
ojla ali mi lahko zaupaš kje se dobi ta marela Chicco Bugy sem vidla eno mamico z njim in se mi ful dopade..hvala
|
|
|
|
RE: Voziček marela brez varovala - izkušnje? 6.3.2009 10:26:19
|
|
|
|
loncica
|
Mi imamo Quinny Zapp in je čist ok brez varovala. Naš ima 15mesecev pa je tak živec, da mora biti privezan tudi v Buzzu kjer je varovalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.